«جایزه اصفهان» هفته اول اردیبهشت یا آذر برگزار شود
«جایزه اصفهان» هفته اول اردیبهشت یا آذر برگزار شود

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضا روحانی امروز _چهارشنبه یکم آذر_ در نشست هم‌اندیشی پیرامون طرح جایزه بزرگ اصفهان اظهار کرد: جلساتی در قالب هم‌اندیشی جایزه اصفهان برگزار می‌کنیم که تلاش کردیم از دیدگاه‌های مختلف آن را بررسی کنیم تا نتیجه خوبی داشته باشد. وی افزود: اصفهان همواره یکی از […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضا روحانی امروز _چهارشنبه یکم آذر_ در نشست هم‌اندیشی پیرامون طرح جایزه بزرگ اصفهان اظهار کرد: جلساتی در قالب هم‌اندیشی جایزه اصفهان برگزار می‌کنیم که تلاش کردیم از دیدگاه‌های مختلف آن را بررسی کنیم تا نتیجه خوبی داشته باشد.

وی افزود: اصفهان همواره یکی از ظرفیت‌های اقلیمی کشور بوده است که بارها به پایتختی رسیده و از جمله ظرفیت‌های فرهنگی، اقلیمی، اقتصادی و اجتماعی کشور است.

کارشناس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: جایزه ملی اصفهان هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود که پیشنهاد شده ارکان آن هیئت امنا با حضور استاد فرشچیان، شورای عالی سیاست‌گذاری با حضور استاندار، کمیته علمی با حضور نماینده دانشگاه‌ها کمیته اجرایی با حضور شهردار اصفهان و دبیرخانه باشد و کمیته‌های علمی و اجرایی و دبیرخانه، ذیل شورای عالی سیاست‌گذاری در نظر گرفته شده و تمام این موارد قابل تغییر است.

روحانی اضافه کرد: فرایند انتخاب افراد برای جایزه اصفهان این گونه است که با رصد دبیرخانه افراد به کمیته علمی معرفی می‌شوند، سپس با بررسی این کمیته لیست آن‌ها به شورای عالی سیاست‌گذاری معرفی و پس از آن به کمیته اجرایی ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: فعالیت‌هایی همچون ساخت نشان، بسته رسانه‌ای، آئین نامه و تعیین دبیر جایزه اصفهان باید انجام شود که پیشنهاد شد هفته اول اردیبهشت یا هفته اول آذر این جایزه برگزار شود.

کارشناس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بعضی از مهم‌ترین نظرات در مورد جایزه اصفهان، خاطرنشان کرد: اهدا جایزه به آثاری که در ارتقای فرهنگ شهروندان و توانمندسازی آن‌ها مؤثر بوده، توجه جایزه به جوانان به‌منظور امید آفرینی و ایجاد انگیزه، اهدا جایزه به‌عنوان کمک هزینه به محققانی که در اصفهان اثر علمی هنری ارزشمندی در رابطه با نصف‌جهان خلق می‌کنند، برگزاری هرساله و در سال اول با یک رشته آغاز و طی سالیان بعد توسعه یابد و اینکه جایزه اصفهان همچون سایر پدیده‌های فرهنگی با تأمل و به دور از هرگونه شتابزدگی تعریف و اجرا شود، از جمله این موارد است.

روحانی با بیان اینکه پیشنهاد شد در جایزه اصفهان مسائل و چالش‌های امروز و فردای اصفهان محوریت یابد و جایزه فرایندی مدنی و مردمی داشته باشد، ادامه داد: اعضا شورای سیاست‌گذاری بیشتر از افراد حقیقی مناسب و دغدغه‌مند تشکیل شود و محورهای آن معطوف به ظرفیت‌های دیرباز و تاریخی اصفهان باشد، اعطای جایزه به افرادی که در عین خدمت به اصفهان، آثار مکتوب دسته‌بندی شده و مشخصی ندارند، داوری بخشی از جایزه و انتخاب برگزیدگان به‌صورت متکثر و توسط بخش‌هایی از مردم انجام شود، هدف آن ارائه تصویری مطلوب از اصفهان به جهان باشد و محورهای عمده آن باید الهام گرفته از نظام مسائل اصفهان و دارای شاخص‌هایی به‌منظور حضور جدی جوانان باشد، از دیگر موارد پیشنهادی است.