همه دستگاه‌های متولی باید با شهردار تهران در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی همکاری کنند
همه دستگاه‌های متولی باید با شهردار تهران در مسیر کاهش آسیب‌های اجتماعی همکاری کنند

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ، به گزارش خبرنگار شهر، سردار نجات، جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در نشست تبیین طرح های مدیریت آسیب های اجتماعی کلان‌شهر تهران که عصر امروز – چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲- با حضور مدیران شهری و مسئولان دستگاه های مرتبط در فرهنگسرای بهمن در منطقه ۱۶ برگزار شد، گفت: از شهردار […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ،

به گزارش خبرنگار شهر، سردار نجات، جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در نشست تبیین طرح های مدیریت آسیب های اجتماعی کلان‌شهر تهران که عصر امروز – چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲- با حضور مدیران شهری و مسئولان دستگاه های مرتبط در فرهنگسرای بهمن در منطقه ۱۶ برگزار شد، گفت: از شهردار تهران تشکر می کنم که قبل و بعد از ابلاغ حکم دستیاری رئیس‌جمهور کارها و اقدامات در بحث آسیب‌های اجتماعی را شروع کردند. امروز در جمهوری اسلامی هرکاری انجام دهیم که باعث افزایش رضایتمندی مردم و کاهش مشکلات شود؛ نتایج مهمی مانند افزایش سرمایه اجتماعی و امید به آینده، اعتماد به نظام و کارآمدی نظام دارد و امنیت اجتماعی را به دنبال خواهد داشت. بنابراین  یکی از راه‌های ارتقای سطح رضایتمندی مردم، کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه است.

وی افزود: آسیب های اجتماعی چندین مولفه مهم دارد که رهبر انقلاب دستور دادند که ۵ محور در اولویت و در دستور کار قرار گیرد؛ حاشیه نشینی، اعتیاد، ابتذال اخلاقی، طلاق و مناطقی که چند آسیب اجتماعی در آن متمرکز شده است مانند محلات هرندی، شوش و مولوی.

سردار نجات با بیان اینکه وقتی آسیب های اجتماعی روند صعودی پیدا کند تبدیل به یک تهدید برای امنیت ملی می شود، ادامه داد: اگر همین محورها را در تهران با همت خودمان رفع مشکل کنیم می توانیم الگویی برای سایر شهرها در کشور باشیم. برای فائق آمدن بر آسیب های اجتماعی داشتن برنامه و سیاست مصوب نکته مهمی است.

وی افزود: مسئول و متولی مشخص نکته دیگری است که تا قبل از حکم رئیس جمهور این مسائل متولی مشخص نداشت، بنابراین باید از فرصت مشخص شدن مسائل و دستگاه متولی استفاده کرده و کمک کنیم که شهردار تهران در رسیدن به اهداف خود موفق باشد.

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله اضافه کرد: محور بعدی داشتن سیاست اجرایی، برنامه تقسیم کار و هماهنگی است. مثلا در بحث بافت فرسوده شهرداری بهتر از سایر نهادها می تواند نوسازی این بافت را انجام و مشکلات این بافت ها را حل کند. بنابراین باید اقدامات دستگاه ها مکمل یکدیگر باشد تا کارها به نتیجه برسد.

انتهای پیام/