ذائقه‌ آفرینی از اهداف «جایزه اصفهان» باشد
ذائقه‌ آفرینی از اهداف «جایزه اصفهان» باشد

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش خبرگزاری محمدعلی ایزدخواستی امروز _چهارشنبه یکم آذر_ در نشست هم‌اندیشی پیرامون طرح جایزه بزرگ اصفهان با بیان اینکه باید ابتدا هدف و مسئله اصلی جایزه اصفهان مشخص شود، اظهار کرد: جوایز به چند دسته شامل امیدآفرینی و خلق دغدغه، کارکرد تبلیغاتی و معرفی، تقدیر و ذائقه‌آفرینی تقسیم‌بندی […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،

به گزارش خبرگزاری محمدعلی ایزدخواستی امروز _چهارشنبه یکم آذر_ در نشست هم‌اندیشی پیرامون طرح جایزه بزرگ اصفهان با بیان اینکه باید ابتدا هدف و مسئله اصلی جایزه اصفهان مشخص شود، اظهار کرد: جوایز به چند دسته شامل امیدآفرینی و خلق دغدغه، کارکرد تبلیغاتی و معرفی، تقدیر و ذائقه‌آفرینی تقسیم‌بندی می‌شود.

وی با بیان اینکه جوایز بزرگ با هدف ذائقه‌آفرینی برگزار می‌شود، افزود: اگر اسم اصفهان را برای این جایزه انتخاب می‌کنیم، موضوع عام است که ذیل آن شاخه‌ها همچون معماری قرار می‌گیرد و اصلی‌ترین هدف آن دائقه‌آفرینی خواهد بود.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر جوایز اصلی جهان با هدف ذائقه‌افرینی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: معتقدم این جایزه بهتر است با هدف ذائقه‌آفرینی برگزار شود و مبنای آن مکتب اصفهان باشد

ایزدخواستی ادامه داد: فضای جایزه اصفهان می‌تواند باز باشد که با توجه به اینکه جامعه کوتاه‌مدتی هستیم، باید روی ماندگاری آن تاکید داشته باشیم.