به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش خبرگزاری ایمنا، وحید ملتجی در برنامه رادیویی «صدای شهر» با بیان اینکه المپیاد فیلمسازی از جشنواره فیلم کودک و نوجوان از نظر زمانی جدا شده است، اظهار کرد: این المپیاد در گذشته تحت الشعاع جشنواره فیلم کودک و نوجوان قرار میگرفت و میان اخبار و هیاهو جشنواره […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،
به گزارش خبرگزاری ایمنا، وحید ملتجی در برنامه رادیویی «صدای شهر» با بیان اینکه المپیاد فیلمسازی از جشنواره فیلم کودک و نوجوان از نظر زمانی جدا شده است، اظهار کرد: این المپیاد در گذشته تحت الشعاع جشنواره فیلم کودک و نوجوان قرار میگرفت و میان اخبار و هیاهو جشنواره کمرنگ میشد، در حالی که برای تأثیرگذاری بیشتر، باید خود دارای شخصیت جداگانه و حاوی شأن و ارزش خاص باشد.
وی با بیان اینکه هماکنون این المپیاد در حال برگزاری است، افزود: ۱۲۰۰ اثر به دبیرخانه المپیاد رسیده است که توسط هیئت داوری شش نفره مرکب از بین کسانی که کارگردانان روز سینما هستند، ۳۱ نفر برگزیده شدند که بیشتر آنها اصفهانی و سایر افراد از ۱۱ استان هستند، که این آمار ۲.۵ برابر سال گذشته است؛ در این راستا تمام نوجوانان که علاقهمند به این حوزه هستند میتوانند در این المپیاد شرکت کنند.
دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران گفت: این اتفاق باید در آینده انسجام پیدا کند و ادامه داشته باشد تا بتواند بر نوجوانانی که علاقهمند به این حوزه هستند، تأثیر مناسبی داشته باشد و مشوق آنها برای ساخت و تولید فیلمها باشد.
وی ادامه داد: در جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان بیشتر تولیدکنندگان بزرگسال هستند، اما در این المپیاد نوجوانان اقدام به ساخت فیلم میکنند.
ملتجی با قدردانی از خبرنگارانی که ترویج، اطلاعرسانی و پوشش این المپیاد را انجام دادند، افزود: این اطلاعرسانیها موجب انگیزه در تمام خانوادهها و نوجوانان و مسئولان امر میشود که امیدوارم استمرار داشته باشد؛ نکته مهم اینکه در این دوره تمام بچهها گروهبندی شده و هر گروه تحت نظر یک مربی راهبری میشود که این مربیها از کارگردانان حال حاضر سینما ایران هستند و این یک فرصت استثنایی در کل کشور است که بیواسطه با کارگردانان حرفهای روز سینما به صورت مربی روبهرو شوند و راهنماییهای لازم برای ساخت جداگانه فیلم و تولید آثار به آنان ارائه میشود.
وی با بیان اینکه در این گروهها نوجوانان مهارتهای فیلمسازی را به خوبی تحت نظر کارگردانان سینما آموزش میبینند، افزود: بهدنبال رقابتیشدن این رویداد ملی نیستیم و بیشتر به مهارتآموزی آنها توجه میکنیم، زیرا قصد داریم استعداد نوجوانان در این حوزه شکوفا شود و افتخارات بیشتری برای شهر اصفهان رقم بزنند.
دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران ادامه داد: در این المپیاد نوجوانان ظرف چند روزی که در اصفهان هستند تحت نظر مربیها یک فیلم چند دقیقهای میسازند که فرصت خوبی برای مهارت آموزی آنها است.
دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران با بیان اینکه اختتامیه هفتمین دوره المپیاد روز دوشنبه دوم بهمن برگزار و جوایز گروههای برتر تقدیم میشود، تصریح کرد: این رویداد اتفاق بزرگ برای تبدیل نوجوانان اصفهان به سینماگران آینده ایران است تا به بهانه رقابت در این دوره شرکت و خود را آزمایش کنند.