به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش خبرنگار ایمنا، سید علی معرک نژاد امروز _سهشنبه بیستو پنجم مهرماه_ در ششمین نشست مشترک مدیریت شهری با دانشگاهیان، تحت عنوان شهرگاه با موضوع «فرهنگ و رسانه» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اظهار کرد: پشتوانه شعار «اصفهان من، شهر زندگی» که در این دوره مدیریت شهری […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،
به گزارش خبرنگار ایمنا، سید علی معرک نژاد امروز _سهشنبه بیستو پنجم مهرماه_ در ششمین نشست مشترک مدیریت شهری با دانشگاهیان، تحت عنوان شهرگاه با موضوع «فرهنگ و رسانه» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اظهار کرد: پشتوانه شعار «اصفهان من، شهر زندگی» که در این دوره مدیریت شهری انتخاب شده است، یک کار پژوهشی و بر اساس مدل منطبق بر آیندهپژوهی به نام علی -لایهای (علت و لایههای مختلف) است که همه اقدامات و برنامههای شهرداری ذیل این شعار تعریف میشود.
وی افزود: این روش تاکید داشته به مثابه یک کوه یخ، مشکلات و مصائب دارای دو قسمت، موضوعات آشکار و غیرآشکار است که مسائل آشکار همان موضوعاتی است که در رسانهها، جامعه، افکار، جراید و گپ و گفتهای روزانه وجود دارد؛ ما در مدیریت شهری اگر فقط به موارد آشکار مشکلات توجه کنیم، همچون ناخدای بیتجربه عمل خواهیم کرد که به دل کوه یخ میزند و شکست آن حتمی است.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان تصریح کرد: در لایه رسانهای این مدل پژوهشی، وظیفه داریم ارتباط و تعامل خود را با مردم تقویت کنیم؛ بر این اساس اداره ارتباطات رسانهای تشکیل شده است تا بتوانند این مهم را محقق سازد.
وی تاکید کرد: در این مسیر نقد پذیری، رعایت ادب و احترام در تعامل با مردم را سرلوحه کار خود قرار دادهایم و در لایه بعدی مدل علی-لایهای برای حل معضلات، یک همآهنگی و علل سیستمی لازم است که در شهرداری اصفهان منطبق بر این لایه تاکید شده است.
معرکنژاد تصریح کرد: بر این اساس تاکید شده همافزایی و همآهنگی داخلی وجود داشته باشد و ارکان مختلف درونی، اقدامات همدیگر را خنثی نکنند، همچنین شهرداری در ارتباط با دیگر نهادها و ارگانهای برون شهرداری، ارتباط مؤثری را برقرار سازد.
وی افزود: ایجاد شبکههای مختلف از فعالیتها و اقدامات در حوزه رسانه تصویری، چاپ روزنامه اصفهان زیبا و خبرگزاری ایمنا به عنوان زیر مجموعه شهرداری، تولیدات در شبکههای مجازی و اجتماعی و تولید برنامههای تلویزیونی و رادیویی به عنوان یک منظومه رسانهای است که برای سلیقههای مختلف ایجاد شده است تا ارتباط دوسویه میان شهرداری و شهروندان برقرار شود.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان گفت: در لایه بعدی بحث فضای گفتمانی مطرح است؛ در این لایه تاکید داشته باید به نظریهها، ایدهها و اعتقادات فکری توجه ویژه شود، البته اعتقاد داریم پرچمدار در این حوزه، نخبگان حوزه علمیه و دانشگاهها هستند و جایگاه علم، دانش و اساتید در این عرصه مشخص میشود.
وی اظهار کرد: اگر نخبگان در این عرصه یاری نکنند، مشکلات شهری رفع نخواهد شد، چه بسا پیچیدهتر میشود.
استفاده بهینه و کارآمد از ظرفیتهای خواهر خواندگی
معرکنژاد ادامه داد: لایه آخر مدل علی -لایهای، لایهای است که به استعارهها و اسطورهها، حکایتها و داستانها میپردازد و مربوط به اهالی فرهنگ و هنر است که در این لایه هنرمندان باید برای فرهنگسازی در میدان وارد شوند و حکایتها و داستانها را هنرمندانه بازگو کنند.
وی به تشریح و تبیین مجموعه اقدامات، سیاستها و چالشهای مرتبط با حوزه اداره ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان پرداخت و گفت: اطلاعرسانی اخبار از درگاههای مختلف، برقراری ارتباط با مردم، تولیدات سمعی و بصری، تبلیغات و فضاسازی محیطی، انواع رویدادها، دیپلماسی، انجام روابط بینالملل و عقد پیمان خواهرخواندگی با شهرهای جهانی، انجام امور تشریفات مراسم و دیدارهای داخلی و خارجی از جمله اقدامات و مأموریتهای اداره کل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان است.
وی ادامه داد: تدوین سند پیوست رسانهای، تدوین الگوی ارتباط مؤثر و فراگیر شهروندان از جمله اقدامات پژوهشی در حال انجام این اداره کل است.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان در توضیح چالشها و نیازهای اداره کل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری گفت: استفاده بهینه و کارآمد از ظرفیتهای خواهر خواندگی در راستای کمک به پیشرفت، توصیف و دستهبندی الگوها، رویهها و تجارب، توصیف وضعیت ضریب نفوذ رسانههای شهرداری در دیگر کلانشهرها، تحلیل و استخراج بهینهترین الگوی تبلیغاتی، کاربست هوش مصنوعی در جریان بهینهسازی هوشمندسازی فعالیتها و تحلیل آینده رسانه و فضای مجازی از آن جمله است.
به گزارش ایمنا، در ادامه این نشست، برخی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان از جمله رئیس اداره ارتباط با صنعت، عضو هیئت علمی دانشکده حکمرانی، رئیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی، هسته فناوری دانشگاه در زمینه معماری به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.