به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ، در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تبریز عملکرد منابع و مصارف هزینهای سه ماهه شهرداری توسط اعضای شورای اسلامی شهر مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش شهریار، شهرام دبیری سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز در یکصد و چهل و پنجمین جلسه شورا در خصوص گزارش منابع و مصارف هزینه […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ،
در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تبریز عملکرد منابع و مصارف هزینهای سه ماهه شهرداری توسط اعضای شورای اسلامی شهر مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش شهریار، شهرام دبیری سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز در یکصد و چهل و پنجمین جلسه شورا در خصوص گزارش منابع و مصارف هزینه ای سه ماهه شهرداری تبریز اظهار کرد: طی این مدت ۲۸۰۰ میلیارد تحقق بودجه رقم خورده است که ۶۴۰ میلیارد تومان این رقم غیرنقدی بوده و در مجموع ۶۳ درصد تحقق داشته است.
وی با بیان اینکه درآمد ناشی از تعرفه عوارض مطلوب بوده و باید در دیگر حوزهها همچون ماده صد نیز فعالیت شهرداری افزایش یابد، تصریح کرد: باید پیگیریهای لازم در خصوص رفع موانع درآمدی برخی از سازمانهای شهرداری انجام گیرد تا موجب افزایش درآمد برخی از سازمان ها در کنار مناطق نیز باشیم.
دبیری با اشاره به اینکه ۸۹۰ میلیارد برای بحثهای ترافیکی هزینه شده است، خاطرنشان کرد: بخشعمده این بودجه مربوط به خرید اتوبوس و توسعه حمل و نقل ریلی است اما در مقوله ترافیک میتوان با تمرکز بیشتر روی آموزش های فرهنگی و اجتماعی هزینهها را کاهش داد.
روح الله رشیدی عضو دیگر شورای اسلامی شهر نیز در این جلسه گفت: گزارش سه ماهه ارائه شده توسط شهرداری فاقد جداول مربوط به بدهی و مطالبات است که باید این موراد در گزارش، پیوست شود.
وی یادآور شد: یکی از اتفاقات مثبت در منابع درآمدی شهرداری، ۵۷۹ میلیارد تومان از محل عوارض قانون مالیات بر ارزش افزوده است اما هنوز نتوانستیم سهم شهرداری تبریز از عوارض آلایندگی را اخذ کنیم.
این عضو شورا با اعلام اینکه بخش عمده عملکرد هزینه های شهرداری طی سه ماهه نخست سال مربوط به تملکات ایستگاههای قطار شهری است، گفت: این گزارش حکایت از وضعیت خوب مجموعه در حوزه هزینه و عملکرد است چرا که مطابق ضوابط(عوارض مربوط به صدور پروانه) عملکرد ۲۱۷ درصدی ثبت شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر نیز در خصوص این گزارش عملکرد تصریح کرد: برخی سازمان های شهرداری و برخی مناطق نیز طی مدت سه ماهه عملکرد قابل قبولی نداشتند که این موضوع باید در کمیسیون مورد آسیبشناسی قرار گیرد.
عیلرضا نوای باغبان با اشاره به اینکه جا دارد دلیل کاهش درآمد از محل ماده صد مورد بررسی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: در سه ماهه نخست سال جاری تحقق شهرداری در ردیف صدور پروانه ساختمانی مطلوب است.
وی تحقق بالای ۷۰ درصد در مناطق شهرداری تبریز را عالی توصیف کرد و گفت: گزارش سه ماهه نخست سال امیدبخش است ولی باید تلاش کرد در دوره های بعدی تحقق بودجه به ۱۰۰ درصد برسد.
نوای باغبان عدم تحقق بودجه درآمدی و هزینه ای فرهنگی و اجتماعی مسئله حائز اهمیتی دانست و تاکید کرد: این مسئله باید مورد به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
محمدحسن اسوتچی دیگر عضو شورای شهر با پیشنهاد اینکه بدهی و مطالبات در گزارشهای سه ماهه درج شود، خاطرنشان کرد: امیدوارم در گزارشات بعدی موارد فوق الذکر در گزارش های مالی ارائه شود.
در این بین احد صادقی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری با بیان اینکه نیازمند توجه ویژه به حوزه خدمات شهری هستیم، یادآور شد: شهرداری گزارشی از بدهی و مطالبات را به صورت گزارش سه ماهه اعلام کند.
وی در مورد خزانه داری متمرکز با مطرح کردن این پرسش که رابطه مناطق دهگانه شهرداری با این خزانه داری چگونه است، گفت: باید سازمان ها نیز از سال آینده در خزانه متمرکز تعریف شود از طرفی هم باید مشخص شود سهم ۳ درصدی مقرر شده برای امر سرمایه گذاری از کدام منابع مالی هزینه خواهد شود.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورا نیز یادآور شد: پیشنهاد می شود گزارشات ارائه شده در رابطه با عملکرد منابع و مصارف ثبت شده و مستندات آن در دسترس باشد.
فریدون بابایی اقدام با بیان اینکه تحلیل و جمع بندی ها در گزارشات برای آسیب شناسی مورد نیاز است، گفت: تکلیف پروژهها نیز مشخص شده و در دستور کار گزارشات قرار گیرد.
غلامرضا احمدی رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر با اعلام اینکه جای بسی خرسندی است که بیشترین درصد تحقق طی مدت سه ماهه نخست مربوط به قطار شهری تبریز است، گفت: برخی از سازمان های شهرداری تبریز در راستای تحقق بودجه ای باید فعالیت های خود را افزایش دهند.