75 دستگاه میدل باس وارد شیراز خواهد شد
75 دستگاه میدل باس وارد شیراز خواهد شد
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: 75 دستگاه میدل باس وارد شیراز خواهد شد و برای نخستین بار این میدل باس ها وارد شیراز می شود که نقش جمع کنندگی را نجام می دهند.

به گزارش آرمانشهر فارس، هادی شهدوست شیرازی، در سلسله نشست های رویات امید در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به انعقاد تفاهم نامه با صنعتی شریف، گفت: این دانشگاه یکی از دانشگاه های برتر در حوزه هوش مصنوعی است و دفتر مشترک دانشگاه و شهرداری ایجاد و این تفاهم نامه در حوزه هوشمندسازی امضا شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز اظهار کرد: ایستگاه رحمت و دولت به همراه کراس آور در دهه فجر راه اندازی می شود و در آینده سایر ایستگاه ها هم ساخته می شود و خطوط هم توسعه پیدا می کند اما مشکل اصلی تامین واگن است و چندین بار در تلاش هستیم که تعداد رام ها را به هفت برسانیم و سرفاصله ها کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه 75 دستگاه میدل باس وارد شیراز خواهد شد و برای نخستین بار این میدل باس ها وارد شیراز می شود، افزود: نقش جمع کنندگی را این میدل باس ها انجام می دهند.

شهدوست شیرازی از راه اندازی خانه خدمات خودرو حمل بار در شیراز خبر داد و گفت: این خانه خدماتی نظیر صدور بارنامه و بیمه را به افرادی که در حوزه حمل و نقل بار شهری فعال هستند ارائه می کنند.

وی با اشاره به سامانه LEZ، افزود: با 60 سامانه محدوده ترافیک شهر شیراز پوشش داده می شود و این محدوده ترافیک مصوبه شورای عالی ترافیک دارد و محدوده کم آلاینده خودروهای بدون معاینه فنی، جریمه می شوند و تردد مکانی و زمانی حمل بار و توزیع بار فاسد نشدنی در زمانی غیرپیک شکل می گیرد و این 60 سامانه تردد حمل و نقل باری را چک می کند.

شهدوست شیرازی گفت: ما باید به سمت محدودیت های ترافیکی برویم و حدود 600 هزار خودرو در شیراز وجود دارد و همین تعداد همین خودروهای سایر شهرستان ها و استان ها را ورود پیدا می کند. باید محدوده زوج و فرد را در نظر بگیریم و  در حال بررسی های جدید طرح ترافیک هستیم و بعد از این پایان مدارس گام های اولیه طرح ترافیک را آغاز خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه 17 پل عابر پیاده با سرمایه گذاری بخش خصوصی و پنج دستگاه توسط مناطق در حال احداث است، افزود: 6 پارکینگ در اطراف رینگ ترافیکی نظیر مقابل بیمارستان فرهمندفر با ظرفیت 600 خودرویی ایجاد می شود و پارکینگ احمدی جنوبی، پایانه کاراندیش، تقاطع میلاد (تاچارا) احداث خواهد شد.

شهدوست شیرازی گفت: 16 پارکینک مکانیزه و سه پارکینگ هوشمند وجود دارد و 30 تقاطع شهر شیراز به صورت هوشمند شده است و 34 سامانه ثبت تخلف و 54 سامانه نظارت تصویری به شهر اضافه شده است.

وی افزود: کاربری و رسته های شغلی بر اساس طرح تفصیلی از شهرداری استعلام نمی شود و از 40 سال پیش قانون وجود دارد که مطب پزشکان و وکلا در کاربری مسکونی فعال هستند و در حال هماهنگی هستیم تا از شورای کلانشهرها این موارد به صورت لایحه به مجلس شورای اسلامی برود تا این 2 معضل رفع شود.

شهدوست شیرازی در خصوص بزرگراه مرحوم آیت الله حائری شیرازی هم اضافه کرد: بزرگراهی که دیروز افتتاح شد بسته و بازگشایی الان انجام شد و کانکس پلیس راهور هم ایجاد می شود.

وی گفت: ایستگاه شکوفه خط 2 مترو شیراز در دستور کار است و در فازهای بعدی به سمت آن خواهیم رفت.

شهدوست شیرازی همچنین عنوان کرد: اصلاح هندسی میدان ابوالکلام نیازمند این است که از شمال از غرب کوه بری انجام شود و ابتدای سال آینده شهرداری منطقه سه انجام می شود.

احداث پارکینگ های جدید در رینگ اطراف محدوده ترافیکی شیراز

در ادامه این نشست رضا محمدیان، رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز هم گفت: بحث مهم در ترافیک بحث فرهنگ شهروندی و ترافیک است که نیاز به مباحث تشویقی و تنبیهی دارد و راهور با محدودیت هایی نیرویی که دارد با شهرداری همکاری می کند اما باید افزایش یابد و آنها می گویند عدد جرایم بازدارندگی ندارد.

وی با اشاره به اینکه مباحث مختلفی در شورای ترافیک دنبال می شود، افزود: ترافیک شهر شیراز به شدت اذیت کننده است و شیراز شهر مهاجر پذیر و یا گردشگرپذیر در حوزه های مختلف است و بحث احداث پارکینگ های جدید در رینگ اطراف محدوده ترافیکی در دستور کار قرار گرفته که 6 پارکینگ است و تا 2 سال آینده این پارکینگ ها افزایش می یابد.

 

محمدیان با اشاره به اینکه فاز 2 خط 2 مترو شهری در حال انجام است و امیدوارم تا سال 1404 حفاری آن به پایان برسد، افزود: عملیات حفاری خط سه تا پایان سال آغاز می شود و فاز اول احداث خط چهار حدفاصل بلوار رازی تا ایستگاه استقلال آغاز خواهد شد و خط چهار از تا میدان احسان خواهد رفت.

وی با اشاره به اینکه اتصال خط یک به چهار از ایستگاه زند به ایستگاه شاهزاده قاسم عملیات اجرایی آن در 2 نقطه آغاز شده است، تاکید کرد: اتصال خط یک به چهار محدوده بافت تاریخی را به مترو متصل می کند و خطوط مترو در رونق سفرها تاثیر گذار است.

محمدیان اظهار کرد: روزانه یکصدهزار نفر از خط یک و فاز اول خط 2 استفاده می کنند و این عدد باید پس از تکمیل تا سه برابر افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه متولی بحث ترافیک فقط شهرداری نیست، تاکید کرد: زیرگذر شرقی و غربی میدان قصردشت انجام شده بود و فقط باید خاکبرداری زیرآن اتفاق بیفتد و با این خاکبرداری تا 6 ماه می تواند آن را به سمت اصلاح هندسی برد و تملک اطراف میدان دومین فاز محسوب می شود و 2 شهردار منطقه یک و 6 مامور شدند تملک انجام شود و فاز نهایی آن تکمیل پروژه هست.

  • نویسنده : مریم شمالیان