دیوارهای خطرآفرین در منطقه ۹ اصفهان تخریب شد
دیوارهای خطرآفرین در منطقه ۹ اصفهان تخریب شد

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بر اساس بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، یکی از مهم‌ترین وظایف شهرداری‌ها در نظر گرفتن تدابیر مؤثر برای حفظ شهر از خطر سیل، حریق، رفع خطر از بناها، دیوارهای شکسته و هر نوع اشیای آسیب‌زا برای سلامت شهروندان است. […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،

سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بر اساس بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، یکی از مهم‌ترین وظایف شهرداری‌ها در نظر گرفتن تدابیر مؤثر برای حفظ شهر از خطر سیل، حریق، رفع خطر از بناها، دیوارهای شکسته و هر نوع اشیای آسیب‌زا برای سلامت شهروندان است.

وی افزود: با تلاش واحد پیشگیری از تخلفات شهری با اجرای عملیات رفع خطر از بناهای مخروبه با خطر قریب‌الوقوع، ۳۳ مورد شناسایی و موارد حادثه‌ساز با خطر ریزش سازه‌های مخروبه از جمله در کوچه ۱۲ امام خیابان قدس، خیابان نبوی‌منش، بهشت و میرزاطاهر برای شهروندان رفع خطر شد.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در راستای رعایت موازین شهرسازی، بناهای مخروبه و نامناسب که در خیابان، کوچه یا میدان قرار گرفته است و منافی با پاکیزگی، زیبایی شهر یا موازین شهرسازی باشد، پس از طی مراحل قانونی و ابلاغ‌های لازم، ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها برای آن اجرا می‌شود.

قاضی‌عسگر با بیان اینکه عملیات تسطیح و پاکسازی زمین‌های بایر بر اساس ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها به‌صورت مستمر در سطح منطقه ادامه دارد، گفت: در این عملیات ۳۱ مورد شناسایی، تسطیح و پاکسازی و بیش از ۵۵۰ متر دیوار کشی از جمله در خیابان‌های آتشگاه، قدس، بهشت و میرزاطاهر شرقی اجرا شده است.

وی ادامه داد: اجرای ماده ۱۱۰ و بند ۱۴ قانون شهرداری‌ها به‌منظور پاکیزگی، تعمیرات ضروری، رفع خطر و محصور کردن زمین یا بناهای مخروبه غیر مناسب یا نیمه‌تمام واقع در محدوده منطقه با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال انجام شده است.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: این اقدام به‌منظور جلوگیری از دپوی خاک و نخاله در زمین‌های بایر انجام می‌شود که یکی از عوامل ایجاد آلودگی‌های بصری و زیست‌محیطی و نابسامانی در محدوده شهر به‌شمار می‌آید.

قاضی‌عسگر خاطرنشان کرد: به‌منظور آراستگی سیما و منظر شهری در رابطه با جمع‌آوری مصالح ساختمانی ۱۰۳ مورد شناسایی و از این تعداد ۶۶ مورد توسط مالکان جمع‌آوری شده و ۳۱ مورد حمل به انبار و مابقی در دست اقدام است.