بیشترین و کمترین تراکم مسجد مربوط به چه قسمت‌هایی از پایتخت است؟
بیشترین و کمترین تراکم مسجد مربوط به چه قسمت‌هایی از پایتخت است؟

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ، سیدمحمد آقامیری، رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران و دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، با بیان اینکه پایتخت به هزار مسجد نیاز دارد، اظهار کرد: در حال حاضر تهران بیش از دو هزار و ۱۰۰ مسجد دارد و حداقل […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ،

سیدمحمد آقامیری، رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران و دبیر شورای ساماندهی، توسعه و گسترش مساجد شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، با بیان اینکه پایتخت به هزار مسجد نیاز دارد، اظهار کرد: در حال حاضر تهران بیش از دو هزار و ۱۰۰ مسجد دارد و حداقل باید هزار مسجد دیگر نیز ساخته شود.

وی با بیان اینکه بیشترین تعداد مساجد پایتخت در جنوب شهر است، یادآور شد: آمار منطقه به منطقه و محله به محله تهران وجود دارد و کاملاٌ مشخص است که هر منطقه چه تعداد مسجد دارد.

آقامیری با اعلام اینکه در بافت جدید شهری و مناطقی که اضافه شده، تعداد مساجد پایین است، تصریح کرد: اینگونه نیست که مناطق شمالی تعداد مساجد کمتری داشته باشند بلکه در مناطق جدید و یا مناطقی که از ویلانشینی به سمت آپارتمان‌نشینی و افزایش جمعیت ناشی از آن رفته‌اند، نیاز بیشتری برای ساخت مسجد احساس می‌شود.

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: شهرداری در سال قبل به ساخت بیش از ۴۰ مسجد کمک کرد؛ درواقع شهرداری فقط کمک کننده است و به تنهایی مسجدی نساخته است.

وی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل‌ها صفر تا صد امور را شهرداری انجام نمی‌دهد بلکه در واگذاری زمین و یا دیگر موارد کمک می‌کند و در مواردی حتی سازمان اوقاف و امور خیریه، زمین‌هایی را در اختیار شهرداری قرار داده که این زمین‌ها واگذار می‌شوند.

آقامیری با بیان اینکه برخی از مساجد متعلق به بخش خصوصی است و زیر نظر امور مساجد نیست، گفت: برخی مساجد نیز یا مساحت کمی دارند و یا در تمام ایام سال فعالیت نمی‌کنند و تنها در برخی مناسبت‌های مذهبی از جمله ایام محرم میزبان مردم هستند. با احتساب تمامی این موارد درمجموع از لحاظ برخورداری پایتخت از مساجد با خلأ مواجه هستیم.

انتهای پیام/