حضور ۳۹ کشور در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان/ایران‌هراسی‌ها بی‌نتیجه ماند
حضور ۳۹ کشور در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان/ایران‌هراسی‌ها بی‌نتیجه ماند

حضور ۳۹ کشور در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان/ایران‌هراسی‌ها بی‌نتیجه ماند به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر، به گزارش خبرنگار ایمنا، کمال حیدری معاون فرهنگی شهردار اصفهان با حضور در صدوچهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان به‌مناسبت برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در این کلان‌شهر اظهار کرد: با مدیریت مشترک مسئولان شهری […]

حضور ۳۹ کشور در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان/ایران‌هراسی‌ها بی‌نتیجه ماند

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر، به گزارش خبرنگار ایمنا، کمال حیدری معاون فرهنگی شهردار اصفهان با حضور در صدوچهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان به‌مناسبت برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در این کلان‌شهر اظهار کرد: با مدیریت مشترک مسئولان شهری اصفهان و بنیاد سینمایی فارابی در زمانی کوتاه هماهنگی برگزاری این جشنواره صورت گرفت، اما با صداقت در انجام کار و پشتکار صورت گرفته، امروز شاهد برگزاری این جشنواره در اصفهان هستیم.

وی افزود: آرامش امروز ما به برکت خون شهیدان است و سعی کردیم در این جشنواره، قدردان این ایثار و رشادت‌ها باشیم.

معاون فرهنگی شهردار اصفهان با بیان اینکه داوران و خبرنگاران کودک و نوجوان طبق برنامه زمان‌بندی شده و شرکت در آزمون وارد این رویداد شدند، گفت: حدود ۴۵ خبرنگار و بیش از ۸۰۰ داور کودک و نوجوان در این جشنواره حضور دارند.

وی افزود: هدف ما ایجاد نشاط و سرور در شهر است و تمام بخش‌های مدیریت شهری فضای شهر را برای تحقق این هدف آماده کردند؛ در این راستا ۲۸۰ برنامه در محلات مختلف شهر برگزار می‌شود و این رویدادها در قالب جشن، کارناوال‌های شادی و برنامه‌های تفریحی است تا نشاط و شور جشنواره هرچه بیشتر به شهر تزریق شود.

حضور ۳۹ کشور در جشنواره فیلم کودک و نوجوان

مجید زین‌العابدین، دبیر سی‌وپنجمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان نیز در این جلسه اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از معتبرترین جشنواره‌های بین المللی است و در رده A قرار دارد و در ۳۵ دوره، ۲۳ دوره آن در اصفهان برگزار شده است.

وی افزود: از سال گذشته با تدبیر شهردار و حمایت شورای اسلامی شهر و پیگیری‌های استاندار اصفهان، مقرر شد که سی و پنجمین دوره مجدداً در اصفهان برگزار شود.

دبیر سی‌وپنجمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان تصریح کرد: با فراخوان انجام شده ۵۵۹ اثر شامل فیلم‌های کوتاه و بلند و پویانمایی به دبیرخانه جشنواره رسید و از این بین ۲۰۰ فیلم از ایران و ۳۹ کشور دیگر حضور پیدا کردند که این آمار با وجود همه ایران‌هراسی‌ها و تحریم‌ها صورت گرفته است.

وی ادامه داد: به برخی فیلم‌سازان در داخل کشور خودشان گفته می‌شد که اگر به ایران بروید امنیت جانی شما را تضمین نمی‌کنیم؛ آن‌ها به دنبال قطع دیپلماسی عمومی ایران با دنیا بودند، اما فیلم‌سازان به این ایران‌هراسی‌ها توجه نکردند و ما هیچ فیلم انصرافی در این جشنواره نداشتیم.

زین‌العابدین با اشاره به ثمره‌های تربیتی محصولات سینمایی کودک و نوجوان گفت: سینمای کودک و نوجوان، مربی و آموزگار است و فیلمسازان این عرصه نیز با همین نگرش فیلم‌های خود را تولید می‌کنند، بنابراین جشنواره، رفتار گفتمان‌ساز برای تربیت نسل کودک و نوجوان را دارد.

وی با اشاره به برگزاری المپیاد فیلم‌سازی در جریان این جشنواره تصریح کرد: همزمان با جشنواره از نوجوانان ایرانی دعوت می‌کنیم که با موضوعات شهری از جمله «من شهر خود را دوست دارم» و «من خانواده خود را دوست دارم» آغاز به قصه‌پردازی، نوشتن فیلمنامه و فیلم‌سازی کنند؛ هدف این است که این المپیاد را با محصولات زیرساختی آن به جشنواره سال آینده پیوند بزنیم.

صرفه‌جویی در هزینه‌های جشنواره با وجود رعایت شیوه‌نامه‌های بین‌المللی و رعایت کیفیت

میثم بکتاشیان، دبیر اجرایی سی‌وپنجمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در این جلسه اظهار کرد: نکات مختلفی این دوره از جشنواره را نسبت به دیگر جشنواره‌ها متفاوت کرده است، از جمله حضور حدود ۱۰۰۰ نفر داور و خبرنگار کودک و نوجوان که این آمار در دوره‌های گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: تهیه سرود تخصصی و بر اساس شعار اصلی جشنواره «بچه‌ها، به سمت قله» از دیگر نکاتی است که جشنواره امسال را نسبت به دوره‌های قبل متمایز می‌کند.

دبیر اجرایی سی‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: در این دوره از جشنواره، صرفه‌جویی در هزینه‌ها با وجود رعایت شیوه‌نامه‌های بین‌المللی و رعایت کیفیت، صورت گرفته است.

وی گفت: جشنواره یک ویترین بین‌المللی است که می‌تواند آثار هنرمندان ما را به جهان ارائه کند، بنابراین برگزاری المپیاد فیلم‌سازی به تولیدات سینمایی این حوزه توسط استعدادهای عرصه فیلم‌سازی کمک می‌کند.

بکتاشیان گفت: دو خودروی بزرگ نمایش فیلم به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تهران در اصفهان حضور پیدا کردند تا در تعدادی از محلات شهر، موفق به نمایش فیلم‌ها شویم.

وی بیان کرد: برای نخستین بار سعی شده است از حضور کنشگران، مؤسسات، خیریه‌ها و نهادهای حوزه کودک و نوجوان استفاده شود. بر این اساس ۸۰ غرفه تخصصی در سالن اجلاس طراحی شده و پیش بینی می‌شود که هر شب ۵ هزار مخاطب برای این برنامه داشته باشیم.