به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، «تلاش کانادا برای مبارزه با افزایش قیمت خواربار»، «تگزاس، میزبان بزرگترین نیروگاه جذب کربن در جهان»، «نظارت بر حملونقل ولینگتون با سنسورهای هوشمند»، «نظارت بر حملونقل ولینگتون با سنسورهای هوشمند»، «کپنهاگ رهبر جهانی شهرهای کربنخنثی»، «افزایش تلاشهای شهر کانادایی برای تحقق هدف کربنصفر»، «پیشگیری […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،
به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، «تلاش کانادا برای مبارزه با افزایش قیمت خواربار»، «تگزاس، میزبان بزرگترین نیروگاه جذب کربن در جهان»، «نظارت بر حملونقل ولینگتون با سنسورهای هوشمند»، «نظارت بر حملونقل ولینگتون با سنسورهای هوشمند»، «کپنهاگ رهبر جهانی شهرهای کربنخنثی»، «افزایش تلاشهای شهر کانادایی برای تحقق هدف کربنصفر»، «پیشگیری از تخلیه غیرقانونی زباله در اطراف شهرهای آمریکا»، «افتتاح نخستین پارک بازیافتی هند در دهلی»، «برنامه بازیافت آنلاین در پنسیلوانیا» و «استقبال از پیادهروهای خورشیدی در بحبوحه بحران انرژی» را در این بسته خبری مدیریت شهرهای جهان ایمنا بخوانید.
تلاش کانادا برای مبارزه با افزایش قیمت خواربار
افزایش چشمگیر نرخ خواربار در کانادا دولت را به وضع قوانین جدیدی برای کنترل آن سوق داده و به دنبال آن قرار است به مدیران محلی اجازه مبارزه با افزایش هزینه خرید مواد خوراکی در تمام فروشگاهها داده شود. علاوه بر این، نخستوزیر کشور در نظر دارد صاحبان معروفترین مراکز فروش مواد خوراکی کشور را به اتاوا و اشتراک طرحهای خود برای کنترل افزایش قیمت مواد خوراکی دعوت کند. جالب اینکه افراد حاضر چنانچه طرح متقاعدکنندهای در این زمینه ارائه ندهند مشمول پرداخت مالیاتها و جریمههای کلانی خواهند شد.
تگزاس، میزبان بزرگترین نیروگاه جذب کربن در جهان
تگزاس در ایالاتمتحدهآمریکا بهزودی میزبان بزرگترین نیروگاه جذب کربن با ظرفیت هدایت ۵۰۰ هزار تن دی اکسید کربن به زیر زمین در هر سال خواهد بود که قرار است برای مبارزه با تغییرات اقلیمی و بهعنوان منبعی برای درآمد مورد استفاده قرار گیرد. این نیروگاه قرار است جذب بخش بزرگی از کربن تولیدشده در منطقه را به دنبال داشته باشد و از طریق کمک به استخراج نفت و گاز به عنوان یک منبع درآمد عمل کند. اگرچه اجرای این پروژه همراه با مصرف سوختهای فسیلی است و به همین دلیل انتقادهای بیشماری را در پی داشته، با این حال دولت آمریکا پاداش بزرگی را به معماران آن اعطا کرده است.
معماران پروژه هدایت کربن به سطوح زیرزمینی را رویکردی بسیار اثربخش برای به حداقل رساندن اثرات جزایر گرمایی در زمین فرض کردهاند. از نظر این افراد مزایای ناشی از اجرای پروژه به حدی زیاد است که عملکرد آن را بین ۶۰ تا ۸۰ سال آینده تضمین میکند.
نظارت بر حملونقل ولینگتون با سنسورهای هوشمند
مدیران ولینگتون، پایتخت نیوزلند، بهزودی شبکهای از سنسورهای مجهز به هوش مصنوعی را در سراسر معابر توسعه خواهند داد تا از طریق آنها به نظارت بر حملونقل شهر بپردازند. سنسورهای هوش مصنوعی دادههایی را در زمینههای مختلف فراهم میآورد و از این طریق به ارزیابی انواع مختلف کاربران، مسیرهای سفر و سرعت حرکت هر یک کمک میکند.
دادههای حاصل پس از تجزیه و تحلیل به مدیران بخش حملونقل در تصمیمگیری بهتر به منظور بهبود تردد کمک خواهد کرد و افزایش ایمنی جادهای را برای تمام کاربران شامل عابران پیاده، دوچرخهسواران، افراد سوار بر خودروهای عمومی و رانندگان وسایل نقلیه خصوصی به دنبال خواهد داشت.
مدیران ولینگتون در نظر دارند در مرحله اول پروژه مناطق ویژهای نظیر مسیرهای دوچرخهسواری را مورد هدف قرار دهند و پس از ارزیابی اثربخشی آن، به اجرای این رویکرد در سراسر معابر شهر بپردازند.
کپنهاگ رهبر جهانی شهرهای کربنخنثی
کپنهاگ یک رهبر جهانی در برابر تغییرات آبوهوایی محسوب میشود، چراکه استراتژیهای توسعه پایداری را برای تبدیل شدن به یک شهر کربنخنثی در پیش گرفته که تاکنون نیز موفقیتآمیز بودهاند. انتشار CO2 کپنهاگ در سال ۲۰۲۲ به میزان ۸۰ درصد نسبت به سال ۲۰۰۹ کاهش یافته و به نمونهای عالی از شهر محافظ محیط زیست سبز تبدیل شده است.
کپنهاگ متعهد شده است تا سال ۲۰۲۵ به بیطرفی کربن دست یابد و به ایجاد پایتخت پایدارتری کمک کند. طرحهای شهر هوشمند کپنهاگ بر مسائل زیستمحیطی مرتبط با این تعهد متمرکز است و به دلیل انجام فعالیتها و سیاستهای زیستمحیطی پیشگام، شهرت دارد. این شهر با پلتفرم متمرکز خود برای اتصال چراغهای راهنمایی، نقاط شارژ خودروهای برقی (EV) ، راه را برای فناوری EV هموار میکند تا تجربه کارآمدتری را برای رانندگان خودروهای الکتریکی تضمین کند.
افزایش تلاشهای شهر کانادایی برای تحقق هدف کربنصفر
مدیران ادمونتون در کانادا در تلاش برای تحقق هدف کربنصفر بهتازگی از یک ایستگاه آتشنشانی بدون کربن رونمایی کردهاند که نیروی خود را بهطور کامل از انرژی زمینگرمایی و پنلهای خورشیدی تأمین میکند. مدیران متعهد شدهاند که تا سال ۲۰۳۰ میزان انتشار کربن را در سراسر شهر به میزان ۵۰ درصد کاهش دهند و تا سال ۲۰۵۰ به صفر برسانند. این افراد رویکردهای متعددی را برای تحقق این اهداف در پیش گرفته و توانستهاند تاکنون دستاوردهای بسیاری را کسب کنند. احداث ایستگاه آتشنشانی کربن صفر یکی از مهمترین اقدامات برنامهریزان طی چند سال گذشته بوده است که بر اساس پیشبینیهای انجام شده نهتنها تحقق هدف صفر کربن را تسهیل خواهد کرد، بلکه اثرات جزایر گرمایی را نیز تا حد زیادی کاهش خواهد داد.
شهردار ادمونتون احداث این سازه را الگویی برای توسعه ساختمانهای پایدار در سراسر جهان معرفی کرده و مدعی شده است تا سال ۲۰۴۰ تعداد سازههای کربن صفر را در شهر افزایش خواهد داد به این امید که پیش از زمان وعده داده شده، نرخ تولید گازهای آلاینده را به صفر برساند.
پیشگیری از تخلیه غیرقانونی زباله در اطراف شهرهای آمریکا
آژانس حفاظت از محیط زیست و شورای شهر مینیاپولیس آمریکا یک مرکز برای تخلیه و بازیافت زباله در شمال شهر مشخص کردهاند، سازمانهای مرتبط نیز چهار میلیون دلار کمک مالی برای این پروژه در نظر گرفتهاند و شهر مینیاپولیس سه میلیون دلار برای این مرکز مشخص شده برای زبالهها سرمایهگذاری خواهد کرد. این اقدام به کاهش تخلیه غیرقانونی زبالهها در مناطق اطراف کمک میکند.
ایستگاه تخلیه زباله جدید در شمال مینیاپولیس به شهروندان این امکان را میدهد تا اقلامی مانند تشک و لباسهای قدیمی خود را به این مکان انتقال دهند. اقداماتی از این قبیل به دستیابی به اهداف زباله صفر کمک زیادی میکند و باعث میشود اقلامی مانند لباس، تشک و غیره را به جای انتقال به محل دفن زباله و ایجاد محیطهای بسیار آلوده و ناپسند، در محلهای مشخص شده قرار گیرد تا راهحلی برای بازیافت آنها پیدا شود.
افتتاح نخستین پارک بازیافتی هند در دهلی
شهرداری دهلی یک پارک موضوعی با عنوان «تبدیل زباله به هنر» را افتتاح کرده که موضوع آن بر اساس اجلاس سران G20 انتخاب شده است. مجسمههایی که پرندگان و حیوانات نمادین کشورهای عضو G20 را به تصویر میکشند از ضایعاتی فلزی ساخته شدهاند که از دفنگاه زبالههای خودروها و نخالههای ساختمانی بازیافت شده است؛ طاووس هندی، گاومیش کوهاندار آمریکایی، جگوار برزیلی، شتر عربستانی، زاغ کرهای، کانگورو استرالیایی، خرس قهوهای روسی و اژدهای کومودوی اندونزیایی از جمله مجمسههای زیبای این پارک است.
این ابتکار با هدف بهبود استاندارد زندگی، ترویج سبک زندگی دوستدار محیط زیست، تضمین پاکیزگی و افزایش مشارکت شهروندان در حفاظت از محیط زیست ایجاد شده است.
هند در سالهای اخیر تلاشهای چشمگیری را در راستای ترویج بازیافت انجام داده است و ابتکارهای این کشور از جمله درآمدزایی برای قشر ضعیف جامعه با مشارکت دادن آنها در امر بازیافت و همچنین تلاشهای هند برای زبالهصفر کردن بعضی از شهرها، باعث شده است که نام هند در بین مناطقی با اقدامات مؤثر در راستای مدیریت زباله ذکر شود.
برنامه بازیافت آنلاین در پنسیلوانیا
یک برنامه بازیافت آنلاین جدید در شهرستان الگینی، پنسیلوانیا در ایالات متحده آمریکا ارائه شده است که شامل یک پایگاه داده و نقشه قابل جستوجو برای کمک به شهروندان به منظور شناسایی مکانهای رها شده برای دفع یا بازیافت زباله میشود.
برنامه آنلاین یادشده اطلاعاتی در مورد مکان بازیافت اشیا خاص مانند باتری، وسایل الکترونیکی یا لاستیک که بازیافت آنها دشوار است، در دسترس افراد قرار میدهد. همچنین، این برنامه برای افرادی که به مکانهای بازیافت زباله دسترسی ندارند نیز مفید است.
اطلاعاتی که در حال حاضر در فهرست منابع بازیافت یافت میشود، به صورت مداوم بهروزرسانی میشود. اداره بهداشت شهرستان نیز اطلاعات بیشتری در مورد این برنامه آنلاین در صفحه وب خود در اختیار شهروندان قرار داده است.
استقبال از پیادهروهای خورشیدی در بحبوحه بحران انرژی
بسیاری از کشورهای جهان با توجه به بحران انرژی، افزایش جمعیت و نیاز روزافزون به انرژیهای پایدار و تجدیدپذیر، به راهکارهای نوینی نظیر پیادهروهای خورشیدی روی آوردهاند. مجارستان، قطر، رومانی و مالت از جمله مناطقی هستند که توانستهاند از راهکار خورشیدی کردن پیادهروها بهره ببرند.
در شهرهای هوشمند و پایدار آینده، تقریباً هر جنبهای از زیرساختها نقشی در بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای ایفا خواهد کرد و پیادهروها یکی از ساختارهای شهری است که پتانسیل بالایی برای تأمین انرژی را از خود نشان داده است. این کشورها با ایجاد طرحهای سنگفرش خورشیدی و مدولار توانستهاند منبع جدیدی از انرژی را تعریف کنند.