به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، همایش علمی مربوط به بازار تبریز با همکاری واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۸ تبریز و دانشگاه فنی و حرفه ای الزهرا (س) در فرهنگسرای شمس تبریزی برگزار شد. به گزارش شهریار، حسین منیری فر در این همایش علمی که با حضور شهردار و معاونین منطقه ۸، معاون اداره […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،
همایش علمی مربوط به بازار تبریز با همکاری واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۸ تبریز و دانشگاه فنی و حرفه ای الزهرا (س) در فرهنگسرای شمس تبریزی برگزار شد.
به گزارش شهریار، حسین منیری فر در این همایش علمی که با حضور شهردار و معاونین منطقه ۸، معاون اداره کل میراث فرهنگی استان، اساتید دانشگاه در حوزه باستان شناسی و هنر، به همراه جمعی از بازاریان و دانشجویان دانشگاه الزهرا برگزار شد، اظهار کرد: ساماندهی بافت تاریخی فرهنگی شهر نیازمند ارتباط مستمر بین شهرداری و دانشگاه است تا از تکنولوژی های به روز در اجرای پروژه های مرمتی بهره جست.
وی افزود: تلاش می کنیم با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و دیگر سازمان های دخیل در این امر، اقدام به رفع مشکلات بازار تاریخی تبریز کنیم.
شهردار منطقه ۸ خاطرنشان کرد: بازار تبریز پتانسیل خوبی برای جذب گردشگر بوده و تلاش می کنیم با ساماندهی مناسب، از ظرفیت های این بازار تاریخی به بهترین نحو ممکن بهره ببریم.
منیریفر خاطرنشان کرد: طی چند سال گذشته کفسازی و اقدامات عمرانی مناسبی در بازار سرپوشیده انجام گرفته که با تمام قدرت در آینده نیز این اقدامات تداوم خواهد یافت و شاهد تحول اساسی بازار تبریز خواهیم بود.
شهردار منطقه ۸ تبریز اجرای طرح ایمنی بازار را از جمله طرح های مهم بازار برشمرد و گفت: آماده همکاری با اداره برق و گاز و سازمان آتش نشانی برای ایمنی بخشی بازار مسقف تبریز هستیم.
منیری فر در پایان از تدوین و آماده سازی کتاب بازار تاریخی تبریز با ذکر تیمچه ها، راسته ها، سراها، اسامی بازاریان قدیمی و علمای بازار و رویدادهای بازار تبریز خبر داد.
در ادامه نواداد معاون میراث فرهنگی و گردشگری استان گفت: شهر کهن تبریز مملو از آثار تاریخی بوده و بازار تاریخی تبریز نیز ثبت جهانی شده که باید تلاش کنیم هویت تاریخی این بازار حفظ شود.
وی افزود: پویایی و زندگی در بازار تبریز در جریان هست که در این راستا ضرورت دارد، آثار تاریخی بازار حفظ و مرمت شود تا میراث ماندگار برای آیندگان باشد.
معاون میراث فرهنگی استان در پایان افزود: بازار تبریز نیازمند بازآفرینی بوده که اقدامات مناسبی طی سالیان گذشته در آن انجام یافته وتداوم خواهد یافت و در کنار آن حفظ ایمنی و سیستم گرمایشی بازار یکی از اولویتهای کاری میراث فرهنگی و شهرداری تبریز میباشد و در این راستا باید همه نهادها و سازمانها باهمکاری هم مشکلات موجود را حل کنند.
در پایان این همایش شهردار منطقه ۸ به رسم یادبود، لوح های تقدیری تقدیم بازاریان فعال، کارشناسان مرمتی، اساتید مرمتی بازار، اساتید باستان شناسی و خادمین بازار و … شد.