بیمارستان‌ها اقدامات ایمنی را عملی و اجرایی کنند
بیمارستان‌ها اقدامات ایمنی را عملی و اجرایی کنند

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مهدی بابایی‌ رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه درباره وضعیت ساختمان‌های ناایمن این منطقه اظهارداشت: لیست ساختمان‌های ناایمن اعلام شده به ناایمنی از نظر حریق اشاره دارد، افزود: یک بیمارستان از […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مهدی بابایی‌ رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه درباره وضعیت ساختمان‌های ناایمن این منطقه اظهارداشت: لیست ساختمان‌های ناایمن اعلام شده به ناایمنی از نظر حریق اشاره دارد، افزود: یک بیمارستان از نظر ناایمنی حریق به زودی از حالت ناایمن خارج می‌شود، اما در یک بیمارستان دیگر برغم مکاتبات و اخطارها اقدام خاصی انجام نشده است.

بابایی، با بیان اینکه وجود انبار و دپوی نامناسب کالا در این بیمارستان از سوی کارشناسان ایمنی گزارش شده است، تأکید کرد: این بیمارستان که ۱۵۳ هزار متر مربع وسعت دارد، ۶ بار اخطار دریافت کرده است.

رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بسیاری از بیمارستان ها از وضعیت ایمنی مناسبی برخوردار نیستند، به حادثه سینا اطهر اشاره کرد و از وزارت بهداشت و درمان خواست نسبت به ایمن سازی بیمارستان ها اقدامات لازم و عملی را برنامه ریزی و اجرا کند.

مهدی بابایی با بیان اینکه در حوزه ایمنی بیمارستان‌ها باید دادستانی ورود کند، گفت: در صورت عدم برنامه ریزی مناسب برای ایمن سازی بیمارستان ها، باید با مکاتبات خواستار ورود دادستانی شویم.

ضرورت ارایه آموزش های ایمنی در مدارس و مساجد پایتخت

رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران، همچنین با تاکید بر نقش مدارس و مساجد در توسعه دانش ایمنی در بین خانواده‌ها اظهار داشت: ضرورت ارایه آموزش های لازم برای داشتن شهر ایمن وجود دارد و آموزش های ادامه دار، باید در اماکنی از جمله مدارس و مساجد ارایه شود.

وی پیشنهاد کرد که با هماهنگی‌های لازم با آموزش و پرورش شهر تهران و مرکز رسیدگی به امور مساجد، آموزش های لازم توسط کارشناسان ایمنی در این دو مکان ارایه شود.

تقویت گروه‌های دوام در مناطق

رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت تقویت گروه‌های دوام در مناطق شهر تهران تاکید کرد و گفت: پایگاه‌هایی برای گروههای دوام در سراهای محلاتی ایجاد شود تا شاهد رشد و توسعه آموزش‌ها در محلات باشیم.

وی افزود: ظرفیت گروه‌های دوام، ظرفیت بسیار مناسبی است که در سال های گذشته مغفول مانده و باید احیا شود.

توجه به حوزه HSE

رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این‌ جلسه خواستار رسیدگی به حفاظ ها و میله‌های قنات‌ها در سطح مناطق شد و افزود: رعایت HSE حوادث جدی و مرگ آفرین در مناطق را کاهش می دهد و می‌توانیم در دستیابی به شهر ایمن موفق عمل کنیم.

شهردار منطقه ۱۳ تاکید کرد،

ضرورت ایمن سازی گود های پر خطر

محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه ۱۳، با بیان اینکه تشکیل جلسات کمیته بحران و پیگیری موضوعاتی از قبیل بیمارستان های نا ایمن در این دوره از شورای اسلامی شهر تهران پیگیری می شود و ازجمله موارد مهمی است که از بروز حوادث و همچنین اثرات نامطلوب جلوگیری می کند، ادامه داد: سه بیمارستان در این منطقه سالیان سال فعالیت دارند که در این دوره از شورای شهر، وضعیت ایمنی آنها مورد توجه و بررسی قرارگرفته است.

او در خصوص وضعیت گود های پر خطر اظهار داشت: حدود پنج گود در این منطقه موجود است که متعلق به دهه هشتاد است که دو مورد از این گودها به تازگی ایمن سازی شده و ایمن سازی سایر گود ها نیز در دستور کار قرار دارد.

شهردارمنطقه ۱۳ همچنین به چالش های تعاملی شهرداری و سایر نهاد ها برای کاهش حوادث و مخاطرات اشاره کرد.

وی همچنین پیشنهاداتی برای تعیین تکلیف ساختمان نیمه کاره در ناحیه یک برای استفاده از کاربری آن و تامین سرانه های ورزشی این ناحیه، رسیدگی به وضعیت مسیل سرخه حصار در بزرگراه شهید یاسینی ارائه و خواستار همکاری سازمان های ذیربط در این زمینه شد.

بررسی و پیگیری مشکلات شهروندان در ملاقات مردمی منطقه۱۳

با حضور مهدی بابایی عضو شورای اسلامی شهر تهران و محمد هادی علی‌احمدی شهردار منطقه۱۳  جلسه ملاقات مردمی منطقه۱۳ در چهارمین دوشنبه شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد.

مهدی بابایی عضو شورای اسلامی شهر تهران در جلسه ملاقات مردمی  پاسخگوی شهروندان محله های شرق پایتخت بود و دستورات لازم را در راستای رفع مشکلات شهروندان صادر کرد.

مهدی بابائی رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران، دیدارهای مردمی را فرصتی مغتنم برای خدمت صادقانه و کسب رضایت مندی حداکثری آنان از مجموعه اقدامات مدیریت شهری دانست و افزود: با برگزاری این جلسات و دیدارهای چهره به چهره، مسائل و مشکلات شهروندان با روند مطلوب تری  پیگیری  و حل و فصل می شود.

در این دیدار، محمد هادی علی‌احمدی، شهردار منطقه ۱۳ نیز با تاکید بر تعامل و همفکری دو سویه شهروندان با شهرداری اظهار داشت: از طریق این دیدارها به طور مستمر شاهد حل مشکلات شهر و شهروندان خواهیم بود. عمده موضوعات شهروندان در این جلسه در حوزه های املاک، شهرسازی و معماری، خدمات شهری و محیط، مالی و اقتصاد شهری و عمران بود که برای خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان مورد بررسی قرار گرفت.

در این برنامه ملاقات مردمی که حدود ۴ ساعت ادامه داشت به موارد مطرح شده  بیش از ۳۰ نفر از شهروندان رسیدگی شد و دستورات لازم در چهارچوب قوانین و مقررات صادر شد.

انتهای پیام/