ائمه جماعات رابط میان شهروندان و مدیریت شهری/ لزوم اختصاص منابع مالی پایدار برای مساجد
ائمه جماعات رابط میان شهروندان و مدیریت شهری/ لزوم اختصاص منابع مالی پایدار برای مساجد

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، جلسه هم‌اندیشی و نشست ائمه جماعات مساجد منتخب استان با سقائیان نژاد شهردار قم امروز – یکشنبه سوم دی – در سالن جلسات شهرداری برگزار شد. در این جلسه معاونان و مدیران شهرداری گزارشی از اقدامات مختلف در حوزه‌های خدمات شهری، شهرسازی، برنامه‌ریزی، […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، جلسه هم‌اندیشی و نشست ائمه جماعات مساجد منتخب استان با سقائیان نژاد شهردار قم امروز – یکشنبه سوم دی – در سالن جلسات شهرداری برگزار شد.

در این جلسه معاونان و مدیران شهرداری گزارشی از اقدامات مختلف در حوزه‌های خدمات شهری، شهرسازی، برنامه‌ریزی، سیما و منظر، فرهنگی، حوزه ایثارگران و… ارائه کردند.

ائمه جماعات نیز مباحث مختلفی در حوزه مدیریت شهری و فرهنگی به‌ویژه در حوزه مساجد خود مطرح کردند.

ائمه جماعات رابط میان شهروندان و مدیریت شهری/ لزوم اختصاص منابع مالی پایدار برای مساجد

وضعیت ریل‌های جمع‌آوری‌شده، پروژه ادامه بلوار عمار یاسر، تبدیل بوستان‌های محل دفن شهدای گمنام به مراکز فرهنگی، همکاری شهرداری با مساجد در برگزاری مراسم‌ها و برنامه‌های فرهنگی، وضعیت تونل غدیر، موش‌های فاضلاب، روشنایی معابر منتهی به مساجد، تقدیر از اقدامات عمرانی شهرداری با احداث تقاطع‌ها و معابر جدید، نقش برج‌های اذان، لزوم پیوست فرهنگی در بوستان‌ها و پیاده‌روهای اطراف حرم مطهر، ساماندهی ورودی‌های شهر، سرکشی مستمر مدیران از مساجد و… از نکاتی بود که امروز ائمه جماعات در جلسه با شهردار قم مطرح کردند.

کمک به استقبال مالی مساجد، کمک به بهسازی المان‌های مساجد، آراستگی محیطی مساجد، حل معضلات ترافیکی مناطق شهری، کمک به توسعه امور فرهنگی در شهر و تسهیل گرفتن کاربری تجاری برای قسمتی از ساختمان مساجد از جمله درخواست‌هایی بود که در این جلسه نسبت به مدیریت شهری مطرح شد.

ائمه جماعات رابط میان شهروندان و مدیریت شهری/ لزوم اختصاص منابع مالی پایدار برای مساجد

سید مرتضی سقائیان نژاد، شهردار قم نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت و اقدامات مجموعه شهرداری قم برای توسعه شهر، ریل شهرداری را در مسیر آبادانی شهر دانست.

وی همچنین بر آمادگی بخش‌های مختلف شهرداری برای پیشبرد فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و… مساجد تأکید کرد.

شهردار قم در پاسخ به انتقاد یکی از ائمه جماعات درباره مسائل فرهنگی اظهار کرد: ۸۰ هزار طلبه و تعداد بسیاری از نهادهای فرهنگی در شهر قم فعال هستند و نباید بار مسئولیت تمام مشکلات فرهنگی را به عهده شهرداری گذاشت.

سقائیان نژاد ابراز داشت: شهرداری در کنار مساجد است و تمام تلاش خود را می‌کند تا در مسیر بهبود وضعیت فرهنگی شهر نقشی داشته باشد.

وی افزود: وظیفه شهرداری اطلاع رسانی‌های مناسب در بوستان‌های شهری و تأمین زیرساخت‌ها در بوستان‌های شهری است. مسائلی مانند تأمین نور، ایجاد نماز خانه و نصب بنر از جمله موضوعاتی است که شهرداری قم در بوستان‌ها به آنها می‌پردازد.

وی در پاسخ به مطرح کردن برخی آسیب‌های اجتماعی موجود در بوستان‌های شهری ادامه داد: شهرداری قوه قهریه برای بسیاری از امور را در شهر ندارد بلکه نیروهای فرهنگی باید به ما در این عرصه کمک کنند.

ائمه جماعات رابط میان شهروندان و مدیریت شهری/ لزوم اختصاص منابع مالی پایدار برای مساجد

مهدی اصفهانیان مقدم، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری قم هم در این جلسه با اشاره به رتبه سوم شهرداری قم در سرانه فضای سبز شهری اظهار کرد: در حال حاضر ۴۰۰ بوستان شهری در قم وجود دارد.

وی یکی از اهداف مهم این معاونت را ارتقای کیفیت محیط زیست شهری دانست و افزود: مسئله مدیریت پسماند از دغدغه‌ها و عملکرد مستمر شهرداری قم است.

مجید محمدرضا خانی، معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم نیز در این جلسه از تدوین برنامه سوم راهبردی عملیاتی شهرداری قم خبر داد و گفت: برای این منظور با نخبگان شهر قم مصاحبه‌هایی صورت گرفته و نظرات آنان گردآوری خواهد شد.

مجید متین فر، معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم مشارکت شهروندان را از اصول مهم مدیریت مطلوب شهری عنوان و اظهار کرد: تا مشارکت شهروندان اتفاق نیفتد، ایجاد سیما و منظر مطلوب شهری امکان پذیر نیست.