به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ، به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق؛ عباس شعبانی ضمن بازدید میدانی از پروژه های باززندهسازی رود دره فرحزاد، تقاطع غیرهمسطح جنتآباد-شهید آبشناسان، تقاطع غیرهمسطح حکیم-تعاون و پروژه در حال تکمیل باغ الهی اظهار کرد: هدف ما از جلسات نظارت میدانی و ستادی […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ،
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق؛ عباس شعبانی ضمن بازدید میدانی از پروژه های باززندهسازی رود دره فرحزاد، تقاطع غیرهمسطح جنتآباد-شهید آبشناسان، تقاطع غیرهمسطح حکیم-تعاون و پروژه در حال تکمیل باغ الهی اظهار کرد: هدف ما از جلسات نظارت میدانی و ستادی سوق دادن شیوه های مدیریتی در مناطق به سمت مدیریتی بر مبنای مدیریت رفع عیوب و نواقص، توجه به جزئیات و مدیریتی بر مبنای تحلیل آمار ها و ارقام است.
وی افزود: عملکرد مناطق در این دوره از ارزیابی ها مبتنی بر سامانه کنترل پروژه است که بیشترین تحلیل را از ارزیابی مناطق در اختیار ما خواهد گذاشت.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهر تهران با اشاره به اینکه رویکرد نظارت میدانی و ستادی در این دوره مبتنی بر عملکرد مطلوب است، ادامه داد: این جلسات میدانی و ستادی حاوی محتوای آموزشی و راهگشای عملکردی برای مناطق ۲۲ گانه است که باید تا پایین ترین سطح مناطق از نکات مطرح شده در این جلسات بهره مند شوند و هر معاونت در شهرداری مناطق ملزم است با تدوین یک الگوی نظارتی مبتنی بر این جلسات در یک بازه زمانی مشخص فعالیت های خود را مورد ارزیابی و چالش ها و اهداف خود را مدیریت و برنامه ریزی نماید.
شعبانی در ادامه گفت: نظارت های ستادی یک الگوی رفتاری مناسب در سازمان است که با شناسایی مشکلات و رفع نواقص و علت یابی به ارتقاء بهره وری سازمان و خدمت بیشتر به شهروندان می انجامد.
معاون شهردار تهران افزود: باید کار درست را به موقع و به نحو صحیح انجام داد که این تعریف دقیق بهره وری در دنیای امروز است. کارکنان شهرداری تهران افراد توانمندی هستند که ما با آشنایی و ارزیابی دقیق دانش و تجربیات آنها در مناطق قادر هستیم بهره وری را در خدمت رسانی بهتر به شهروندان ارتقاء دهیم.
معاون هماهنگی و امور مناطق با اشاره به تدوین طرح تحولی مبتنی بر محور های ۲۰ گانه افزود: با تدوین این طرح سطح خدمت رسانی را از افتتاح کلان پروژه ها به سطح شهروندان رسانده ایم که در همین راستا از فرسودگی شهر نیز جلوگیری خواهیم کرد.
وی گفت: ما از مناطق ۲۲ گانه پشتیبانی خواهیم کرد و اعتبارات لازم را در این خصوص فراهم و با هماهنگی های لازم در ستاد چالش ها را از پیش روی مناطق رفع خواهیم کرد.
احسان شریفی شهردار منطقه ۵ نیز در ادامه بحث با ارائه گزارشی مختصر از وضعیت منطقه در حوزه های گوناگون از برآورد هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی برای انجام پروژه های جدید در سال پیش رو خبر داد و بیان داشت: کسب رتبه اول در متراژ صدور پروانه، رسیدگی به ۱۰۰ مورد پرونده دارای بیش از ۱۰ سال قدمت در این منطقه، تدوین برنامه عملیاتی جهت ارتقاء وضعیت درآمدی مهم ترین مواردی است که در بازه زمانی مدیریت شهری جدید در این منطقه صورت گرفت.
شریفی افزود: تأمین اعتبارات لازم جهت احداث قنوات در این منطقه، تعیین تکلیف بهره برداری از چاه های موجود، نگهداشت پل های مکانیزه و تأمین مخزن های مکانیزه ۱۱۰۰ لیتری و در ادامه تأمین اعتبار لازم جهت تملک طرح در رود دره فرحزاد از مهم ترین چالش های کنونی این منطقه است.
همچنین فاطمه تنهایی شهردار منطقه ۸ با همراهی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با حضور در این جلسه گزارشاتی را از رفع نواقص و پیگیری ویژه معضلات شهری مطرح شده در نظارت ستادی منطقه ۸ در هفته گذشته ارائه و افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته موارد مطرح شده در مدت زمان کم پیگیری و رفع و برخی موارد اندک نیز که نیازمند زمان بیشتر هستند تا وصول نتیجه پیگیری و رفع خواهد شد.
تنهایی در ادامه بر نقش پشتیبان و همدلانه جلسات نظارت میدانی و ستادی تأکید و افزود: استمرار این جلسات در مناطق چراغ تلاش در جهت خدمت رسانی مطلوب تر به شهروندان را روشن خواهد نمود.
در ادامه این جلسه مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی وسرمایه انسانی و سید محمد فیاض مدیر کل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران و محمد امیرآبادی مدیرکل دفتر پایش کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد گزارشاتی را درخصوص وضعیت پروژه های منطقه ۵ در حوزه های مختلف ارائه و با توجه به پیشرفت قابل توجه رشد فیزیکی پروژه های منطقه رسیدگی به ۳ مورد پروژه متوقف در این منطقه را خواستار شدند و تأکید کردند: منطقه ۵ با توجه به وسعت منطقه باید در ارزیابی ها جزء مناطق برتر قرار گیرد که با اندکی تلاش این امر میسر خواهد بود.
در ادامه این جلسه معاون هماهنگی و امور مناطق با حضور در نشست صمیمی دادستان ناحیه ۵ و فرماندهان فراجا با شهردار منطقه ۵ بر بحث مدیریت تعاملی و مشارکتی به عنوان دغدغه این دوره از مدیریت شهری پایتخت تأکید و نقش نهاد های خدمت رسان و نیروی انتظامی را برای برقراری قانون و نظم در جامعه نقشی بی بدیل خواند و افزود: با تبعیت از الگو های تعاملی و مشارکت محور در این دوره خواهیم توانست خدمتی ارزشمند و درخور توجه را به شهروندان پایتخت ارائه نماییم.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در خاتمه با حضور در منزل مادر شهید فرهاد شیرازی به دیدار و دلجویی از این مادر شهید ارجمند پرداخت.
انتهای پیام/