به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، عبدالرسول جاننثاری بعد از ظهر امروز _پنجشنبه هجدهم آبان_ در دومین نشست از سلسله نشستهای «تجربه شهر» با موضوع پروژه پیادهراهسازی چهارباغ عباسی اظهار کرد: حیف است که تجارب همه حاضران در این جلسه از دست برود، لازم است ذیل این نشستها این […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،
به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، عبدالرسول جاننثاری بعد از ظهر امروز _پنجشنبه هجدهم آبان_ در دومین نشست از سلسله نشستهای «تجربه شهر» با موضوع پروژه پیادهراهسازی چهارباغ عباسی اظهار کرد: حیف است که تجارب همه حاضران در این جلسه از دست برود، لازم است ذیل این نشستها این تجارب ثبت شود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از تجربیات خوب، پروژه پیادهراهسازی چهارباغ بود، افزود: مدیران وقت با شجاعت آن را رقم زدند، البته شورای اسلامی شهر نیز حمایت کرد.
مشاور کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه هر پروژه دارای سه بخش طراحی، اجرا و بهرهبرداری است، افزود: تجارب مطرح شده امروز بر روی دو بخش اول متمرکز شده است، باید بیشتر به موضوع بهرهبرداری بپردازیم، زیرا در بهرهبرداری و نگهداری است که کار رها است.
جاننثاری گفت: اگر مدیریت بهرهبرداری وجود نداشته باشد، پروژه از دست میرود، پروژه چهارباغ را در بخش بهره برداری فقط از دیدگاه بعد فرهنگی نبینیم، بلکه ابعاد مختلفی دارد که باید به آن توجه کرد، اگر مدیریت بهرهبرداری را ضعیف دیدیم یا درست ندیدیم، بسیار خطر دارد، میطلبد مدیریت بهرهبرداری در طرح جامع دیده شود.
چهارباغ نیازمند «برنامه ریزی» است
محمد علی ایزدخواستی مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان نیز در این نشست اظهار کرد: مهمترین مشخصه چهارباغ پاسداری از حافظه تاریخی شهر است، این مهم موجب شد تا پیاده راه سازی در آن زمان کلید بخورد.
وی افزود: اصفهانیها از گذشته به چهارباغ نگاه گذر نداشتند، بلکه نگاه آنها به این محور به عنوان مقصد بوده است، مردم جزئی از کالبد چهارباغ در آن دوره بودند.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تصریح کرد: شهرداری اصفهان در یک دهه گذشته بدنه سازی شرق را اجرایی کرده بود که در دوران کنونی مخالف ادامه روندی شبیه آن بودیم؛ در واقع سعی کردیم با انجام اقدامات چهارباغ را به آن صورتی که در حافظه تاریخی شهر بود برگردانیم.
وی تاکید کرد: چهارباغ به شدت نیازمند برنامهریزی است.