در شرایط بحران ۱۲۲۰ بوستان تهران برای اسکان اضطراری شهروندان آمادگی دارند
در شرایط بحران ۱۲۲۰ بوستان تهران برای اسکان اضطراری شهروندان آمادگی دارند

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش خبرنگار شهر، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در حاشیه برگزاری تمرین اسکان اضطراری در کلانشهر تهران که امروز- چهارشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۲- در بوستان ولایت و با حضور همه دستگاه های مرتبط برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمرین امروز، […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،

به گزارش خبرنگار شهر، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در حاشیه برگزاری تمرین اسکان اضطراری در کلانشهر تهران که امروز- چهارشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۲- در بوستان ولایت و با حضور همه دستگاه های مرتبط برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمرین امروز، تمرین اسکان اضطراری سناریوی زلزله گسل ری تهران است که این تمرین در ۱۲ سال گذشته در تهران انجام نشده است، در تمرین امروز دستگاه های مختلف ۵۵ کارکرد را تمرین کردند و موضوعات مختلفی از جمله تردد، هماهنگی و فرماندهی واحد صحنه ، توزیع آب بهداشتی و سامانه های سیار موبایل و اپراتورها تمرین شد.

همچنین عملیات امنیتی واقعی در حال انجام است و دستگاه های مختلف در کنار هم آمدند تا به دشمنان بدخواه که اینگونه القا می کنند در بحران‌ها مردم به حال خود رها می شوند بفهمانند که دستگاه ها در بحران ها در کنار هم فراتر از بضاعت خود آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

وی افزود: ۷۰ ارزیاب تخصصی در حال ارزیابی هستند و بسیاری از مسائل در این حوزه از قبل بهتر شده و هماهنگی ها و تجهیزات ارتقا یافته است.

نصیری ادامه داد: ۱۲۲۰ بوستان شهر تهران شناسنامه اسکان اضطراری دارند و در مرحله دوم سایر مراکز مانند مصلی به آن اضافه می شوند. البته تجهیزات کامل نیست ولی به تدریج به سمت تکمیل آن پیش می رویم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: مدیریت شهری در این دوره یک اقدام جدی در موضوع آمادگی و پیشگیری از حادثه و ایمنی های خرد انجام می دهد و همچنین مانورامدادی هوایی را نیز مانند سال‌های قبل خواهیم داشت و مانور سیلاب را نیز در دو مرحله داشتیم.

وی درباره میزان نیروها در این تمرین یادآور شد: حداقل ۳ هزار نفر امروز در این مانور حضور دارند؛ از گروه های دوام و هلال احمر گرفته تا پلیس و سایر دستگاه ها.

نصیری درباره میزان آمادگی شهرداری برای بحرانها عنوان کرد: هیچ دستگاهی آمادگی کامل را ندارد و لی ما آمادگی نسبی داریم و در حال بهتر کردن این شرایط هستیم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: باید بدانیم که این شهر گسل های متعددی دارد و لرزه خیزی های متعددی داشته، البته در اغلب زلزله ها کانون زلزله ها خارج از شر تهران بوده ولی تهران هم با آن لرزیده است ، زلزله بالای ۵.۵ ریشتر ممکن است به بافت های فرسوده و با مقاومت کمتر، آسیب هایی وارد کند. در بحث زلزله و بحران مردم باید آموزش ببیند و ما در سرای محلات این آموزش ها را انجام می دهیم.

در ادامه قدرت الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش نشانی نیز در باره این مانور در جمع خبرنگاران بیان کرد: برگزاری این مانور برای ایجاد هماهنگی و ارتباط بین دستگاه های مختلف که در گیر حوادث احتمالی هستند ضرورت دارد و باعث می شود نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی و برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: سازمان آتش‌نشانی نیز حریق های پس از زلزله را باید مدیریت کند و هماهنگی بین بخشی در این موضوع باعث می شود بدون کمترین تلفات و با سرعت بالا در عملیات پیش برویم.

محمدی ادامه داد: تجهیزات سازمان آتش‌نشانی را بروز کردیم و ایستگاه مخصوص آواربرداری را تشکیل دادیم و در حال تکمیل تجهیزات آن هستیم، این اقدام مبارکی است که در بحث اواربرداری انجام شده و امیدواریم بتوانیم تجهیزات آن را به مرور کاملتر کنیم، مثلا بیل سنگین که تا پیش ازاین نداشتیم از ۷ مهر به تجهیزات ما در بحث اواربرداری اضافه شده است، در کنار آن بخش خصوصی را نیز با خودمان همراه می کنیم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: این مانور نشان داد که آتش نشانی با چه ارگان‌هایی باید برای آواربرداری هماهنگ شود و از آنها کمک بگیرد. پیش بینی بنده این است که تا سه سال آینده تحول و پیشرفت مناسبی در بحث آواربرداری اتفاق می افتد.

انتهای پیام/