به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ، به گزارش خبرنگار شهر، مهدی چمران در دویست و بیست و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه انقلاب ما انقلاب جنگی و آهنی نبود بلکه انقلاب مردمی بود، اظهار کرد: کسانی که هنوز باور نکردند که ایران، ایران اسلامی است و مردم […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ،
به گزارش خبرنگار شهر، مهدی چمران در دویست و بیست و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه انقلاب ما انقلاب جنگی و آهنی نبود بلکه انقلاب مردمی بود، اظهار کرد: کسانی که هنوز باور نکردند که ایران، ایران اسلامی است و مردم از عید فطر و تاسوعا و عاشورا قیام خود را آغاز کردند، باید به این مبانی توجه کنند.
وی افزود: انقلاب ما با مسجد آغاز شد و همه به میدان آمدند؛ بسیج ما حرف اول را می زد؛ این بزرگترین تجربه ای است که آموخته ایم و باید به آن ارج بنهیم. درست است برای مسائل اقتصادی باید دولت و ما برنامه ریزی دقیقی انجام دهیم اما تا وقتی مردم در میدان نباشند به نتیجه کامل نخواهیم رسید.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه انقلاب و تمام برنامه های ما جهشی بوده و اقتصاد و تولید نیز باید جهشی به نتیجه برسد، یادآور شد: باید برنامه ریزی کنیم و آماده باشیم تا طبق برنامه جلو برویم و به موفقیت دست پیدا کنیم.
وی با اعلام اینکه اجتماع ۱۰۰ هزار نفر در ورزشگاه آزادی یکی از اتفاقات مثبت بود، خاطرنشان کرد: این حضور پشتوانه دینی برای ما به شمار می رود و این محفل قرآنی قوت قلبی برای مسلمین است. رمز پیروزی انقلاب ما اعتقاد بود و امیدواریم این اعتقادات روز به روز پابرجاتر شود. کسانی که می گفتند مساجد در شب قدر خالی هستند، این میزان حضور مردم را در شب های قدر ندیدند.
چمران همچنین تصریح کرد: خوشبختانه روز طبیعت به خوبی سپری شد و با تجمع مدافعان حرم و حامیان آنها در میدان امام حسین (ع) همراه بود. امیدواریم مردم در راه انقلاب اسلامی به پیروزی کامل برسند.
وی در پایان ضمن تقدیر از نیروهای شهرداری تهران برای خدمات رسانی در ایام نوروز، خاطرنشان کرد: به ویژه پس از برگزاری محفل ۱۰۰ هزار نفری، نیروهای خدمات شهری به خوبی فضا را پاکسازی کردند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از صحبت هایش با تأکید بر اینکه مطالعه و مکان سنجی برای احداث مساجد در شهر و پارک ها باید صورت می گرفت، گفت: چنانچه بخش خصوصی برای ساخت مسجد وارد می شد، بنا بر این بود که عوارض از آنها دریافت نشود و شهرداری می تواند برای ساخت این مساجد هم زمین تحویل دهد و هم کمک مالی کند.
در سال ۸۲ برای ساخت مساجد بودجه تعیین کردیم
وی افزود: در سال ۱۳۸۲ برای مساجد تهران و ساخت و ساز مساجد، بودجه تعیین شده بود و این از افتخارات ما در شورا به شمار می رود. باید برای مردم روشن شود که این اقدامات دنباله همان راه است و نه قرار است درختی قطع شود و نه فضایی اشغال شود. زندگی چیز دیگری نیست و مسجد چیز دیگری. نماز عین زندگی است. جدا کردن اینها جدا کردن دین از زندگی است.
ساخت مساجد مصوبه اول دیماه سال ۸۳ است
رئیس شورای شهر تهران با اعلام اینکه باید کمی فکر کنیم و تحت تأثیر جو روانی قرار نگیریم، یادآور شد: مصوبه شورا در خصوص ساخت مساجد سه شنبه اول دیماه سال ۱۳۸۳ تصویب شده است. تهران مسجد کم دارد و باید ۴۰۰ مسجد در پایتخت ساخته شود. از طرفی باید نمازخوان نیز تربیت کنیم. البته مساجد، زیارتگاه ها و دیگر اماکن مذهبی ما در شب های قدر مملو از جمعیت بود. نباید این موارد را فراموش کنیم و نباید تحت تأثیر فضا قرار بگیریم. ما بر اساس قانون عمل کردیم و کار خلاف قانون را هیچ کسی مجاز نیست انجام دهد.
انتهای پیام/