ترسیم افق بلندمدت تکلیف شهرداران مناطق در رویکردهای برنامه‌ریزی شهری
ترسیم افق بلندمدت تکلیف شهرداران مناطق در رویکردهای برنامه‌ریزی شهری

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر، به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق، عباس شعبانی ضمن تبریک ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) و بازدید میدانی از پروژه‌های در حال انجام و اتمام یافته این منطقه با بیان اینکه تحلیل نمودارها و آمارهای مربوط به میزان پیشرفت پروژه ها […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر خبر،

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق، عباس شعبانی ضمن تبریک ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) و بازدید میدانی از پروژه‌های در حال انجام و اتمام یافته این منطقه با بیان اینکه تحلیل نمودارها و آمارهای مربوط به میزان پیشرفت پروژه ها در منطقه ۲۱ به ما نشان می دهد که پتانسل خوبی برای پیشرفت در این منطقه وجود دارد و در برخی موارد نیز نیاز داریم که دقت عمل و شتاب بیشتری برای خدمت رسانی به شهروندان داشته باشیم.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهر تهران با  تأکید بر وضعیت شریانی و بزرگراهی بودن این منطقه گفت: نیاز داریم که خیلی جزئی نگرانه در این منطقه برنامه ریزی و عمل نماییم که این نوع نگاه نیز ما را در اداره ی بهتر شهر یاری می کند.

شعبانی در ادامه با بیان اینکه منطقه ۲۱ و سایر مناطق حاشیه ای شهر ویژگی ها و ظرفیت های مخصوص به خود را دارا می باشند و به لحاظ مبحث شهری کاملاً با مناطق میانی شهر متفاوت هستند افزود؛ مناطق حاشیه ای شهر امکانات خوبی را به لحاظ توسعه ای دارا هستند که با توجه به ایام بازنگری طرح تفصیلی می توان این امکان را برای این مناطق قائل شد.

معاون شهردار تهران ضمن اشاره به وسعت فضاهای صنعتی موجود در این منطقه که با مساحت چند استان برابری می کند بیان کرد: نیاز امروز شهرداران مناطق ما ترسیم افق بیست ساله در برنامه ریزی رویکرد های شهری است.وی همچنین در ادامه ضرورت داشتن الگوی ۳۶۰ خصوصاً برای شهرداران نواحی جهت ارزیابی های میدانی و رفع و شناسایی معضلات را خواستار شد.

محمد رضا پوریا فر شهردار منطقه ۲۱ تهران با ارائه گزارشی از ویژگی ها و ظرفیت های موجود در منطقه ۲۱و مکان هایی با جاذبه ی گردشگری بالا و زمین های بایر که قابلیت تبدیل به فضاهای توسعه ای در این منطقه را دارند را از مهم ترین امکانات این منطقه معرفی کرد.

شهردار منطقه ۲۱ در ادامه بحث تقویت منطقه ۲۱ به عنوان شریان ورودی شهر تهران ومعضل کمبود آب در مباحث مربوط به آبیاری فضای سبز در این منطقه را از اصلی ترین موارد موجود در برنامه های این منطقه خواند.

پوریافر گفت: فضا هایی در این منطقه وجود دارد که با توجه به نیاز امروز کشور می تواند در اختیار کارآفرینان و شرکت های دانش بیان قرار گیرد و نمایشگاه های فصلی و دائمی این منطقه از دیگر امکانات و ظرفیت های موجود است که قابلیت تقویت و گسترش بیشتر را دارا می باشد.

علی اصغر کمالی زاده شهردار منطقه ۴ با همراهی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با حضور در این جلسه گزارشاتی را از رفع نواقص و پیگیری ویژه معضلات شهری مطرح شده در نظارت ستادی منطقه ۴در هفته گذشته ارائه و افزود؛ با تشکیل ۴ جلسه فوری نسبت به طرح موضوعات و برنامه ریزی جهت حل موانع موجود اقدامات لازم در این منطقه صورت گرفت.

در ادامه این جلسه مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی وسرمایه انسانی و سید محمد فیاض مدیر کل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران  و مهدی امیر آبادی مدیرکل دفتر پایش کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد گزارشاتی را درخصوص وضعیت پروژه های منطقه ۲۱ در حوزه های مختلف ارائه و ضمن تقدیر از عملکرد این منطقه در پیشرفت پروژه های فیزیکی رسیدگی ویژه در برخی موارد خدمات شهری خصوصاً تبدیل انهار موجود در این منطقه به نهر کانیو و رسیدگی به وضعیت آسفالت در معابر فرعی را خواستار شدند.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در خاتمه این نشست از همکار ناشنوای منطقه ۲۱ آقای غلام حسین نیکو مستقر در اداره شهرسازی ناحیه ۱ این منطقه به مناسبت روز جهانی گرامیداشت ناشنوایان تقدیر بعمل آورد و با حضور در منزل مادر شهید محمد حسین گیتی نما به دیدار و دلجویی از این مادر شهید ارجمند پرداخت.

انتهای پیام/