آرمان شهر / سونیا اندیش روز شنبه در یک گفت و گوی خبری با اشاره به اقدامات شهرداری تبریز در زمینه ضدعفونی معابر و سطوح شهر، اظهار کرد: شهرداری تبریز تا جایی که توان دارد، در موضوع مبارزه با کرونا وارد عمل شده، اما باید در نظر داشت که اقدامات برای مقابله با ویروس کرونا فقط وظیفه شورای شهر و شهرداری نیست.
وی ادامه داد: تمامی دستگاههای اجرایی و ادارات دولتی، نهادها و ارگانها نیز باید در کنار شهرداری باشند، چراکه شهرداری به تنهایی نمیتواند مسئولیت تهیه اقلام مورد نیاز و عملیات ضدعفونی معابر و سطوح شهر را به عهده بگیرد.
وی با اشاره به تصویب مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تخصیص به حوادث غیرمترقبه از سوی این شورا، عنوان کرد: این مبلغ در اختیار شهرداری تبریز قرار گرفته که بخشی از آن به تهیه مواد ضدعفونی کننده و بخشی نیز برای اختصاص به اقشار آسیب دیده از طریق خیریهها در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر لزوم همکاری مردم، افزود: شهرداری تبریز تصمیمات حاکمیتی و پروتکلهای وزارت بهداشت ازجمله تعطیلی پارکها و … را با جدیت و با تمام قوا انجام میدهد و مردم نیز باید همکاریهای لازم را در این رابطه داشته باشند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در بحث اطلاع رسانی و هشداردهی، شهرداری تبریز از طریق بیلبوردها، خبرگزاریها، برنامههای تلویزیونی، فضای مجازی و … در حد توان اقدام کرده است اما اگر مردم همکاری نکنند، همه این اقدامات بیفایده خواهد بود.
وی با اشاره به برگزاری جلسات شورای اسلامی شهر به صورت مجازی، یادآور شد: با توجه وضعیت موجود، جلسات شورای شهر از ابتدای هفته گذشته به صورت مجازی برگزار میشود که در این جلسات موضوعاتی همچون تهیه اقلام ضدعفونی و لباسهای ایزوله جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا مورد بحث قرار گرفته است.
وی گفت: همکاری مردم نسبت به قبل بهتر شده اما به هیچ وجه کافی نیست؛ متاسفانه بسیاری از مردم تصور میکنند که از خطر ابتلا به کرونا دور است هستند اما اگر مردم در خانه نمانند و موارد بهداشتی را رعایت نکنند، احتمال ابتلا به کرونا را وجود دارد.
اندیش افزود: از مردم خواهش میکنیم که به همکاری خود ادامه دهند و همچنان در خانه بمانند و برای کارهای غیرضروری از خانه خارج نشوند تا بتوانیم زنجیره انتقال این ویروس را قطع کنیم.
وی با قدردانی دوباره از همکاران شهرداری تبریز در خصوص مقابله با شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: متاسفانه بعضی از همکاران شهرداری تبریز در راه مقابله با ویروس کرونا، به این بیماری مبتلا شدهاند و در این راه “مدیرعامل فقید سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز” را به عنوان شهید راه خدمت از دست دادیم.
وی با قدردانی از اقدامات و از جان گذشتگی کادر درمانی و پرستاران در درمان بیماران کرونایی، افزود: کادر درمان اکنون کاملا درگیر این بیماری هستند و بسیاری از آنان حدود یک و نیم ماه است که به خانه نرفتهاند؛ جان این پزشکان و پرستاران نیز عزیز بوده و کاری نکنیم که حجم کار آنها از وضعیت فعلی بیشتر شود.