به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ، به گزارش خبرنگار شهر، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و نود و پنجمین جلسه شورا در جریان بررسی گزارش نظارتی ۶ ماهه پروژه های تملک دارایی سرمایه ای شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲، با بیان اینکه بیش از ۶ جلسه کمیسیون […]
به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ،
به گزارش خبرنگار شهر، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و نود و پنجمین جلسه شورا در جریان بررسی گزارش نظارتی ۶ ماهه پروژه های تملک دارایی سرمایه ای شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲، با بیان اینکه بیش از ۶ جلسه کمیسیون به بررسی این گزارش اختصاص یافت، اظهار کرد: هدف ما این است که تصویر کاملی از آنچه در ۶ ماهه ابتدایی سال نسبت به مصوبات شورا در بخش پروژه های تملک دارایی سرمایه ای ارائه شود.
وی با بیان اینکه این گزارش هم نشان دهنده اقدامات صورت گرفته و هم نواقص و اشکالات کار است، یادآور شد: امیدواریم این گزارش بتواند به رفع مشکلات و نواقص کمک کند؛ گزارش بعدی ما ۹ ماهه خواهد بود.
آخوندی با اعلام اینکه بررسی عملکرد شهرداری تهران در اجرای تبصره ها امروز در کمیسیون برنامه و بودجه نهایی شد، خاطرنشان کرد: این گزارش در اختیار اعضا قرار خواهد گرفت و سپس در صحن شورا ارائه خواهد شد. همکاران ما در شهرداری در جلسات نظرات خود را مطرح کردند و بخشی از آن قابل پذیرش بوده و بخشی دیگر قابل قبول نبود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه این عملکرد تا پایان شهریورماه به ثبت رسیده است، تصریح کرد: در بودجه ۷۵ هزار میلیاردی امسال، اعتبارات در سه بخش تقسیم بندی شد و شهرداری تهران در بخش هزینه ها به همان اندازه و یا اندکی کمتر ابلاغ کرده و ۳۸ هزار میلیارد تومان در بخش تملک دارایی سرمایه ای و در تملک دارایی مالی نیز شهرداری هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان ابلاغ کرده است.
وی ادامه داد: در بخش تملک دارایی سرمایه ای، واحدهای ستادی داریم که پروژه ها را بررسی می کنند؛ در این بخش ۲۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب بوده که ۲۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در کل سال ابلاغ شده و سه درصد بیشتر از مبلغ مصوب است.
آخوندی با بیان اینکه کل پروژه های تملک دارایی سرمایه ای مستمر و غیرمستمر هزار و ۶۵۱ پروژه بوده است، گفت: در مناطق ۲۲ گانه هزار و ۲۸۹ پروژه داشتیم که ۸۳۹ پروژه مستمر و ۴۵۲ پروژه غیرمستمر بوده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با اعلام اینکه در پروژه های مستمر ستادی ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مصوب شده که بیش از ۶ هزار میلیارد تومان ابلاغ کرده و بیش از پنج هزار میلیارد تومان تخصیص داده است، یادآور شد: در پروژه های مستمر ۷۱ درصد و در پروژه های غیرمستمر ۱۲۰ درصد ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه در پروژه های مستمر مناطق ۲۲ گانه چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مصوب شده و چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان ابلاغ کرده و تخصیص داده است، گفت: بخش زیادی از آن مربوط به آسفالت بوده است. شهرداری باید گزارش دهد که چرا بیش از مبلغ مصوب، اعتبار ابلاغ کرده است.
آخوندی همچنین خاطرنشان کرد: در پروژه های غیرمستمر مناطق ۲۲ گانه ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مصوب و چهار هزار میلیارد ابلاغ شد و سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافت. در این بخش هم شاهد اضافه ابلاغ هستیم که باید در خصوص آن توضیح داده شود.
وی با بیان اینکه گزارش نشان می دهد در ۱۵ پروژه شهرداری بیش از مبلغ مصوب، اعتبار ابلاغ کرده است، یادآور شد: همکاران ما در شهرداری توضیحاتی دادند که بخشی از آن قانع کننده نبود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه ۱۷ ردیف پروژه های جابجا شده بین معاونت و مناطق است، گفت: وقتی شورا چیزی را مصوب می کند، شهرداری نمی تواند جابجا کند. ۱۴ مورد مربوط به مساجد، دو مورد به جابجایی دبیرخانه شهر دوستدار کودک و دیگری در خصوص بخش مدیریت بحران است. از نظر ما نباید جابجایی صورت بگیرد و باید شهرداری در این زمینه پاسخ دهد.
وی اعلام کرد: در مأموریت اجتماعی و فرهنگی هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده و دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از سوی شهرداری ابلاغ شده و هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده است. در بخش کنترل پروژه بر اساس سامانه کنترل پروژه و سیستم فاینانس، اطلاعات به روز رسانی شده و مجموع پیشرفت فیزیکی پروژه های مستمر ۳۲ درصد و پروژه های غیرمستمر ۲۶ درصد بوده است.
آخوندی با بیان اینکه در حوزه محیط زیست و خدمات شهری چهار هزار میلیارد تومان مصوب، ۱۹۹ میلیارد تومان ابلاغ شده و سه هزار و ۱۰۰ مییلارد تومان تخصیص یافته است، گفت: پروژه های غیرمستمر ۱۷ درصد و پروژه های مستمر ۳۶ درصد رشد داشته اند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه در بخش حمل و نقل، بودجه مصوب بیش از ۲۴ هزار میلیارد تومان بوده، ۲۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان ابلاغ شده و ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه های مستمر ۴۹ درصد و غیرمستمر ۳۳ درصد است، گفت: در بخش هوشمندسازی اعتبارات مصوب بیش از سه هزار میلیارد تومان است و دو هزار و ۹۸۰ میلیارد تومان ابلاغ شده و دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان ابلاغ شده و پروژه های غیرمستمر ۵۳ درصد و پروژه های مستمر است.
وی ادامه داد: در بخش ایمنی و مدیریت بحران مبلغ مصوب هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است، یادآور شد: بیش از هزار میلیارد تومان ابلاغ و تخصیص یافته و پیشرفت پروژه های مستمر ۲۴ درصد و غیرمستمر ۲۱ درصد است.
آخوندی با بیان اینکه در بخش معماری و شهرسازی بودجه مصوب پنج هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان بوده است، تصریح کرد: مبلغ ابلاغی در این بخش ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و مبلغ تخصیصی ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است؛ در این بخش پروژه های مستمر ۴۴ درصد و پروژه های غیرمستمر ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی با بیان اینکه در مجموع پروژه ها ۳۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند، گفت: سهم سازمان نوسازی و میزان آورده در تمام پروژه های سال قبل و امسال به میزان بیش از دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان مشخص شده است.
ادامه دارد…