شهرداران کلانشهرهای ایران جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند
شهرداران کلانشهرهای ایران جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ، به گزارش خبرنگار شهر، شهرداران ۲۰ کلانشهر کشور با صدور بیانیه‌ای خطاب به انجمن جهانی مترو پلیس ، ضمن محکوم کردن حملات رژیم غاصب اسرائیل به مردم مظلوم غزه ، با اعلام آمادگی به آن نهاد بین المللی، هر نوع اقدامی با محوریت «انجمن جهانی متروپلیس» جهت حمایت از […]

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر ،

به گزارش خبرنگار شهر، شهرداران ۲۰ کلانشهر کشور با صدور بیانیه‌ای خطاب به انجمن جهانی مترو پلیس ، ضمن محکوم کردن حملات رژیم غاصب اسرائیل به مردم مظلوم غزه ، با اعلام آمادگی به آن نهاد بین المللی، هر نوع اقدامی با محوریت «انجمن جهانی متروپلیس» جهت حمایت از شهر و شهروندان غزه و پایان دادن به جنگ و خشونت و آتش بس در مناطق شهری را خواستار شدند.

متن این بیانیه که به زبان های فارسی و انگلیسی نیز منتشر شده، به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

دبیر کل محترم انجمن جهانی مترو پلیس

می دانیم که کتاب تاریخ، چیزی نیست که بتوان آن را از میانه خواند، باید از ابتدا، برگ به برگ جلو آمد تا تمام اتفاقات را در زمینه و فضای درست خود تحلیل کرد. عملیات خودجوش «طوفان ‌الاقصی»، توسط گروه‌های مقاومت و ملت فلسطین به اذعان آقای آنتونیو گوترش دبیر کل محترم سازمان ملل متحد، پاسخی از سوی یک ملت ستمدیده به ۷۵ سال اشغال‌گری بوده است. ناگفته پیداست که دفاع از میهن از جانب تمامی انسان‌های آزاد اندیش از هر دین و آئین و مسلکی مورد تائید است و به رسمیت شناخته می‌شود.

اشغالگران راه تلافی شکست خود را نه در میدان نبرد با نظامیان بلکه در خیابان­ها، راهروهای بیمارستان‌ها، کلاس­های درس و اتاق خواب کودکان بی­گناه فلسطینی جستجو می­کنند. آنان که امکان مبارزه با جنبش بر آمده از آرای مردم را ندارند، کلان شهر و شهروندان غزه را هدف قرار داده و این مناطق را به تلی از خاک تبدیل کردند و مردمان آن را می کشند. بمباران مناطق شهری اعم از درمانی، آموزشی و سکونت‌گاهی به دست اشغالگران سرزمین فلسطین، احساسات جهانیان را جریحه­دار کرده است. مناطق شهری غزه اکنون تبدیل به قبرستان زنان و کودکان بی‌گناهی شده است که توسط نظامیان یکی پس از دیگری شهید می­شوند. کسانی که خود را قربانی نسل کشی می دانند امروز در پیش چشمان ما دست به نسل کشی می زنند.

رژیم اشغالگر بدون ارائه شواهد معتبر و صرفاً به بهانه واهی استفاده نظامی نیروهای مقاومت از تاسیسات غیرنظامی، دست به جنایتی گسترده علیه مدارس، بیمارستان­ها و سکونت‌گاه­ شهروندان زده است و زمانی هم که بیمارستان الشفا در شهر غزه را به عنوان بزرگترین تاسیسات بهداشت و درمان این شهر اشغال کرد، از ارائه  شواهدی در دفاع از مدعای خود ناتوان ماند. اشغالگران تاکنون به بیش از ۲۰ بیمارستان حمله کرده اند. در این حملات حدود ۱۳ هزار غیر نظامی از جمله بیش از ۵ هزار کودک به شهادت رسیده‌اند. قطع عمدی آب و برق بیمارستان­ها و دیگر اماکن غیر نظامی و ممانعت از دسترسی به دارو و نیازهای اولیه ی تصریح شده در قوانین بین المللی در حوزه جنگ، نشانگر آن است که اگر جهانیان سکوت کنند، آنان از زیر پا نهادن هیچ قانونی ابا ندارند. آنان تمام زیر ساختهای حیاتی شهرها را نابود کرده اند تا مردم غزه حتی پس از جنگ نیز امکانات اولیه زندگی را در اختیار نداشته باشند.

بر خلاف آنچه رسانه های جریان اصلی القاء می­کنند مسئله ی غزه، مسئله ای منطقه ای یا عربی و اسلامی نیست، مسئله ای است که نشانگر پایبندی جهانیان به انسانیت و حقوق بشر است و متاسفانه شاهد آن هستیم که برخی از قدرتهای جهانی در قبال آن با استانداردی دوگانه رفتار می کنند. دیده بان حقوق بشر که نهادی بین المللی است، از غزه به عنوان بزرگترین زندان روباز جهان یاد کرده بود، امروز دیگر چنین نیست، این سرزمین را می توان، بزرگ­ترین گورستان جهان نامید. سرزمینی که حتی قبر کافی برای دفن شهروندان فلسطینی هم ندارد.

امروزه مردم در سراسر جهان، در تجمعات و تظاهراتی که برگزار کرده اند، نقش خود را در حمایت از مردم غزه ایفا کرده اند، و اعتراض خود را نسبت به دولت مردانی که در قبال این نسل کشی سکوت کرده و یا آن را تایید میکنند، نشان داده اند. جناب آقای وکور، امروز زمان نقش آفرینی دولتها و سازمانها و نهادهای بین المللی و غیر دولتیست. «انجمن جهانی متروپلیس»، برزگترین تشکل غیر دولتی بین المللی کلان شهرهاست که همواره در طی دوران فعالیت خود، حامی شهر و شهروندان آن بوده است. لذا امروز نیز در قبال از بین بردن تمامی زیرساختهای شهری و سکونتگاه بیش از دو میلیون نفر و آواره کردن آنها و کشتار مردمان این سرزمین، نباید سکوت کند.

چنان که استحضار دارید، هدف اصلی اشغالگران نابودی تمامی زیرساخت­های شهری غزه به منظور به صفر رساندن کیفیت زندگی شهروندان فلسطینی است که پیامد آن چیزی جز مهاجرت اجباری دوباره فلسطینی­ها از سرزمین اجدادی‌شان نیست و ما میدانیم که این موضوعات از مواردی است که همواره در مرکز توجه «انجمن جهانی متروپلیس» بوده است. پیشنهاد ما به عنوان مجمع کلان شهرهای ایران آن است که جهت حمایت از شهر و شهروندان غزه، اقداماتی به شرح ذیل صورت پذیرد. بدیهیست که انجام یا عدم انجام آن با تشخیص آن نهاد بین المللی خواهد بود و ما آمادگی هر نوع اقدامی با محوریت «انجمن جهانی متروپلیس» جهت حمایت از شهروندان غزه و پایان دادن به جنگ و خشونت را داریم.

  • تشکیل نشست اضطراری در تهران و یا هر شهر دیگر به عنوان یکی از اعضای اصلی انجمن؛
  • اعلام حمایت و همبستگی جامعه مترو پلیس با شهروندان ساکن در غزه و درخواست پایان دادن به خشونت ها و آتش بس در مناطق شهری؛
  • تعریف دستور کار جدید در انجمن جهانی مترو پلیس با موضوع صلح پایدار به عنوان بخشی از توسعه پایدار شهری؛
  • تعریف پروژه‌های بازسازی مناطق سکونت‌گاهی با همکاری سایر نهادهای بین­المللی دولتی و غیردولتی؛
  • کمک برای بازگرداندن هرچه سریع­تر آوارگان به محل سکونت اصلی خود در غزه؛
  • اعطای عضویت افتخاری به غزه برای عضویت در جامعه مترو پلیس؛

شهرداران کلانشهرهای ایران

انتهای پیام/