نشست خبری حناچی با اصحاب رسانه
نشست خبری حناچی با اصحاب رسانه
شهردار تهران با بیان اینکه تلاش می‌کنیم اداره امور شهر را از مسایل سیاسی دور نگه داریم، گفت: برنامه‌ای برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست‌جمهوری ندارم

به گزارش پایگاه خبری آرمانشهر پیروز حناچی روز شنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران اظهار داشت: هرچند که شهرداران شهرهای مختلف به خاطر گستره ی فعالیتشان معمولا در کشورهای مختلف نامزد ریاست جمهوری می شوند اما ما تلاش می کنیم اداره امور شهر را از مسایل سیاسی دور نگه داریم و این به نفع شهر است.

شهردار پایتخت همچنین با اشاره به راه‌اندازی سامانه صدور پروانه، اظهار داشت: در این چارچوب دیگر ساختمانی بدون صدور پروانه در پایتخت ساخته نمی‌شود.

ارتباطمان با دولت بد نیست

حناچی درباره ارتباط این نهاد با دولت نیز گفت: ارتباط دولت و شهرداری تهران بد نیست و بعد از قضیه جماران، افتتاح مترو را با حضور رئیس جمهوری داشتیم و همچنین با حضور معاون اول رییس جمهوری پروژه شارباغ افتتاح شد.

وی تاکید کرد: حضور نیافتن بنده در دولت کار را سخت تر کرده و خوبی حضور در هیات دولت این بود که خیلی از مسائل به صورت شفاهی حل و الان به صورت مکتوب انجام می شود.

شهرداری تهران جزو شاکیان پرونده شریفی است

حناچی درباره پرونده شریفی، معاون قالیباف -شهردار سابق تهران- نیز گفت: قبل از بازداشت، ایشان ۱۲ سال مسئولیت رسمی دیگری نداشتند و نمی توانستیم تصور کنیم موضوع دیگری است.

به گفته وی، پرونده به مسئولیت اصلی ایشان ارتباط دارد و چون پرونده در نیروهای مسلح است ما اطلاعات لازم نداریم اما ما هم جزو شاکیان آن پرونده هستیم.

حناچی تاکید کرد: در پرونده شریفی، چرخش مالی به آنجا که باید بر می گشت، برنگشته است.

بازداشت شهرداران ۲ منطقه تهران در حد اتهام است

 وی درباره موضوع ۲ شهردار بازداشت شده نیز گفت: بازداشتی ها در حد اتهام است و بازپرسی در حال انجام است و خاتمه پیدا نکرده چون اگر تمام شود با قید وثیقه می توان آنها را  آزاد کرد.

وی ادامه داد: قصد دفاع ندارم اما سازمانی که ۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه سالانه آن است  یک درصد تخلف هم داشته باشد  ۳۰۰ میلیارد تومان می‌شود.

 حناچی با بیان اینکه هیچ دستگاهی در استان تهران چنین گردش مالی ندارد، گفت: نمی خواهم دفاع کنم اما ترجیح می دهم تا نتیجه مشخص نشده در این مورد اظهارنظر نکنم.

حناچی در بخش دیگری از سخنانش گفت: سیستم صدور پروانه را منطبق با طرح تفصیلی راه اندازی کردیم و بدین معناست که دیگر ساختمانی بدون صدور پروانه حق ساخت نخواهد داشت و صدور پروانه بصورت دستی و بدون ثبت در سامانه اجازه ساخت نخواهد داشت.

۷۶۸ ملک شهرداری باید تخلیه شود

حناچی  درباره پرونده املاک شهرداری گفت: ۷۶۸ ملک شهرداری باید تخلیه و بازپس‌گیری شود به قولی که در این حوزه‌ها داده‌ایم پایبند بوده و پیگیر آن هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا معاون شهردار سابق و پسر قالیباف از شما شکایت کرده‌اند، گفت: خیر، کسی تاکنون از من شکایت نکرده است.

حناچی همچنین در مورد بازداشت افراد جدیدی در شهرداری به دلیل فساد گفت: شهرداری سازمان طویلی با ۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه است و نمی‌توانیم قسم بخوریم که دیگر دستگیری به دلیل فساد نباشد البته ما خودمان در شناسایی فساد جلوتریم و اگر این قضیه رخ دهد قطعا برخورد خواهیم کرد.

حناچی اظهار داشت: در دوره مدیریت جدید شهری که از نیمه سال ۹۶ آغاز شد به مردم قول هایی داده شد که کیفیت زندگی در پایتخت افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در دوره ۱۰ ساله کیفیت زندگی در شهر رو به کاهش بود و عارضه های خطرناکی برای پایتخت ایجاد شده بود، گفت: انتقاداتی در این زمینه داشتیم که در گام اول ضوابط احیای باغات بازبینی شد و طرح تفصیلی منطقه ۲۲ بازبینی و مورد تصویب قرار گرفت و همچنین سامانه صدور پروانه ساختمانی نیز راه انداری شد.

رونمایی از قطار ملی مترو در اسفند ماه

وی همچنین درباره تاخیر در رونمایی از قطار ملی مترو نیز گفت: این امر در اسفند ماه صورت می‌گیرد.

حناچی ادامه داد: ساخت این قطار در داخل بسیار کار بزرگی است چراکه اغلب قطعات آن مثل شاسی، ترمز، اینترکشن، درها و غیره در داخل تولید شده و در آینده نیاز شهرها از قطار را برطرف می‌کند.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: پلاسکو نقطه عطفی در حوزه ایمنی و آتش نشانی بود و هم اکنون امکانات سازمان آتش نشانی قابل مقایسه با زمان وقوع حادثه پلاسکو نبود.

وی ادامه داد: در قانون ضوابط پیشگیرانه با مشکلاتی مواجه هستیم به عنوان مثال در زمینه اخطار و اجرای ضوابط قانونی در ساختمان های نا ایمن با مشکلاتی مواجه هستیم.
به گفته حناچی؛ ۳۰ هزار ساختمان نا ایمن در تهران شناسایی شده و به مالکان اخطارهایی داده شده و حتی به مالکان خصوصی نیز دستورالعمل هایی برای ارتقای سطح ایمنی ارایه شده است.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: ساختمان عمومی از جمله کلینیک های پزشکی شخص دادستان مستقیما وارد عمل می شود و هیچ خللی وجود ندارد و تمامی اقدامات ایمن سازی ساختمان های پایتخت طبق قانون در حال اجرا است.

وی درباره اقدامات خود در حوزه شهرسازی نیز گفت: از سال ۹۰ تا ۹۹، ۲هزار و ۱۳ پرونده دارای افزایش طبقه در سیستم شهرداری ثبت شده است. ادعا می کنیم قولی که در حوزه شهرسازی به مردم داده بودیم، جامه عمل پوشاندیم.

حناچی با اشاره به اهمیت بودجه شهرداری گفت: لایحه منابع پایدار را به مجلس شورای اسلامی فرستادیم و تصویب شد و همچنین لایحه مالیات محلی در مجلس در حال بررسی است. قول هایی که در حوزه برنامه ریزی شهری به مردم داده بودیم، سعی کردیم انجام بدهیم.
وی با بیان اینکه ما نیز می توانستیم با تراکم فروشی و مسیرهای نادرست دیگر درآمدزایی کنیم، گفت: امیدواریم دیگر از این مسیرها استفاده نشود.

حناچی در خصوص ماده ۱۰۰ نیز گفت: این ماده را مورد توجه قرار دادیم و پرونده های انباشته شده را جدی تر مورد بررسی قرار دادیم. افرادی تخلف کردند و اگر این موضوع پیگیری نشود، ظلم به مردم است.

شهردار تهران در پاسخ به سوالی درباره نحوه فعالیت سامانه شفافیت در شهرداری تهران نیز گفت: این سامانه مشکلی ندارد و مناقصاتی که انجام می شود در این سامانه می نشیند و بی انصافی است که بگوییم شفافیت وجود ندارد.

حناچی در پاسخ به ایرنا: شهرداری تهران ۱۰ گود پرخطر را پر کرده است

پیروز حناچی، شهردار تهران درباره گودهای پرخطر پایتخت گفت: تعداد گودهای رها شده ۲۴۹ گود است که مورد جماران یکی از گودهای پرخطر بود و اجازه هم دادیم ساخته شود که از وضعیت خطر در بیاید.

وی ادامه داد: اما بعد از اخطارهای شهرداری ۱۰ گود پرخطر مقاوم سازی نکردند که با هماهنگی دادستانی این گودها را پر کردیم.

به گفته حناچی، به صاحبان ۱۲ گود پرخطر هم اخطار داده شده است و لایحه ای هم برای این به شورا داده شده است و سامانه ای نیز برای آن درنظر گرفته ایم.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: ما سه روز بود که شهردار منطقه ۱۷ را عوض کرده بودیم که حادثه گود این منطقه رخ داد و با هوشمندی همکاران در شهرداری خیلی زود افرادی که در معرض خطر بودند تخلیه شدند و آن حادثه می توانست خسارات جانی بیشتری داشته باشد.

تهران را خاکستری می‌بینم

حناچی در پاسخ پرسش ایرنا که در نشست خبری قبلی خود تهران را خاکستری دیدید امروز این رنگ چه فرقی کرده است و چه بودجه‌ای برای رنگ‌آمیزی شهر گذاشته‌اید، گفت: رنگ تهران به نظرم همچنان خاکستری است و برای تغییر شهر باید از الگوسازی‌ها استفاده کرد.

وی ادامه داد: با همکاری مردم نمونه‌هایی انتخاب کردیم که کم هزینه و پربازده بوده ولی به هر حال برای اینکه این قضیه تبدیل به جریان شود نیاز به حضور بیشتر مردم داریم.

اقدامات سازمان زیباسازی شهرداری تهران

شهردار تهران با بیان اینکه سخت ترین مطالبی که نمی توانیم در آن به اتفاق نظر برسیم زیبایی و زیبایی شناسی است، گفت: این مبحث موضوعی است که بخشی از آن اصولی و بخشی به روحیه افراد بستگی دارد.

به گفته وی، سازمان زیباسازی شهرداری تهران تلاش خود را در حوزه های مختلف انجام می دهد، بخشی از این کارها مرمت و خرید خانه های تاریخی است که در واقع کار میراث است ولی آن ها را در شهرداری تهران انجام می دهیم.

حناچی ادامه داد: دوم مناسبت های متناسب با شهر است که در تقویم تاریخی وجود دارد و در شهرداری برای اجرای آنها برنامه ریزی می شود.

وی اظهار داشت یکی از کارهای خوبی که توسط سازمان زیباسازی انجام شده است را  استفاده از ویدیومپینگ در مناسبت های بین المللی می توان اعلام کرد و گفت: ما مناسبت های مختلفی را در کشور داشتیم و برخی از اقدامات جهانی شده است.

حناچی افزود: وقتی برای ووهان ویدیو مپینگ زدیم چینی ها برای تشکر به ما در کرونا کمک کردند. یا اتفاقی که زمان «جان پدر کجاستی» افتاد مسئولان افغانستان و هم  مسئولان دیپلماسی داخلی تشکر کردند.

لایحه گردشگری در حال بررسی است

حناچی در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد آثار با ارزش شهر تهران نیز گفت: اگر قانونی و حقوقی صحبت کنیم آنها واجد ارزش هستند که ثبت ملی شده اند و توسط میراث به ما اعلام شده است.

وی اظهار داشت: اینها طبق ضوابط رعایت می شوند معمولا بحث آنجاست که اثری واجد ارزش باشد ولی ثبت نشده باشد ولی مردم دوست ندارند تخریب شود تا جای ممکن تلاش می کنیم آن را حفظ کنیم.

به گفته حناچی، اما در برابر رویه قضایی دستمان خالی است و مالک اگر تلاش کند که آن را با رای دیوان برای صدور پروانه مراجعه کند، ما مذاکره می کنیم که تخریب نشود گاهی اتفاق می افتد و گاهی هم مالک رضایت ندارد و تخریب می شود.

شهردار تهران تاکید کرد: در این زمینه همه باید دست به دست هم دهیم و کمک کنیم که این اتفاق رخ  ندهد، آنجا که بضاعت شهرداری اجازه دهد نمی گذاریم این اتفاق بیفتد.

حناچی خاطرنشان کرد: لایحه گردشگری هم در حال بررسی است و اما باید مسیر تصویب شورا را طی کند.

حادثه سینا اطهر نشان داد که خلاء های قانونی داریم
شهردار تهران درباره ایمنی در ساختمان های پایتخت نیز گفت: به لحاظ امکاناتی مشکلی در این زمینه نداریم و جدیت همکاران آتش نشانی حداقل قبل از حادثه پلاسکو بیشتر شده که البته حادثه سینا اطهر نشان داد که خلاء های قانونی داریم.

به گفته وی، پیش از این پزشکان به طور قانونی در خانه مطب داشتند؛ پیرو اخطارهایی که به مالکین داده می شود برای فضاهای عمومی  در فضاهای شخصی هم پلاک های ناایمن و خطرساز شناسایی شده اند اگر این را در پورتال بگذاریم که هم ببینند آنچه ما دنبالش هستیم اتفاق نمی‌افتد و مشکلات دیگری پیش می آید و ممکن است برای خرید و فروش املاک مشکلاتی ایجاد شود.

شهردار تهران ادامه داد: برخی ضوابط را ساختمان هایی که قبلا ساخته شده اند را ندارند و همکاران ما به این ساختمان ها اخطار می دهند و پیگیری می کنند که اجرا شود

وی تاکید کرد: کسی به ما نگفته که دنبال این کار نرویم، اینها وقتی توسط آتش نشانی ابلاغ می شود شهرداری و آتش نشانی آن را پیگیری می کند که البته محیط های عمومی به طور جد با حضور دادستانی انجام می شود.

همانند گذشته نمی توانیم حمل و نقل عمومی را پشتیبانی کنیم

حناچی درباره سرانجام آزادسازی اوراق مشارکت نیز گفت: اوراق مشارکت سال ۹۸ تاکنون به مبلغ یک هزار میلیارد تومان دریافت شده و از وزیر کار در همین جا تشکر می کنم. الان ۵۰۰ میلیارد که عمدتا مربوط به اتوبوسرانی است در حال پیگیری است و انشالله به زودی حل می شود.
شهردار تهران ادامه داد: واقعیت این است که دیگر زور ما نمی رسد تا حمل و نقل عمومی را مثل سابق پشتیبانی کنیم، تا پیش از کرونا بیش از ۵ میلیون نفر درگیر موضوع حمل و نقل عمومی بودند و روزانه فقط ۴.۵ میلیون نفر از مترو و اتوبوس استفاده می‌کنند و اگر تاکسی هم در نظر بگیریم و شرایط کرونا نباشد به هر حال آمار بسیار زیاد است.

حناچی تاکید کرد: حمل و نقل موضوعی حاکمیتی است و اصلی ترین کمکی که برای انجام آن از دولت می گرفتیم اوراق مشارکت است و باید راهی برای آن پیدا کنیم.

آمار دقیقی از زباله گردها نداریم

شهردار تهران در پاسخ به سوالی درباره آمار زباله گردها در پایتخت گفت: آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد که البته بخشی از فعالیت آنها به نحوه جمع آوری زباله در تهران برمی گردد.

وی با بیان اینکه سازماندهی متکدیان به عهده ما نیست افزود: بر اساس آمار ۹۰ درصد متکدیان غیر ایرانی هستند.

حناچی از صدور بخشنامه جدید در باره کودکان زباله گرد خبر داد و گفت: در این بخشنامه در بخش قراردادها با پیمانکاران تجدید نظر شده، مسئولیت هایی به عهده پیمانکاران گذاشته شده است.

وی تاکید کرد: همه خدمات در حوزه کودکان زباله گرد بر روی «تهران من» آورده شده است.

حناچی ادامه داد: طرح جامع مدیریت پسماند نیز به تصویب رسید و لایحه آن دو هفته پیش به شورا ارائه شد تا بررسی شود.

وی در باره وعده گشایش ۱۲ ایستگاه تا پایان سال نیز گفت: اگر در دریافت منابع ملی و اوراق مشارکت مشکلی پیش نمی آمد تمامی ایستگاه ها بر اساس زمان بندی افتتاح می شد، هم اکنون نیز ایستگاه های باقی مانده تا پایان خرداد به بهره برداری می رسد.

حناچی درباره پادگان ۰۶ نیز گفت: به نظر می رسد ارتش می خواهد موزه داری کند و تقاضایشان از شهرداری این است که خودشان این پروژه را پیش ببرند؛ این کار شاید به مصلحت نباشد و در عین حال اگر آنچه ما می خواستیم اتفاق نیفتد تمامی مصوباتش باطل می شود.

بلیت فروشی تک نفره در مترو پابرجاست و نیاز به کارت ملی ندارد

شهردار تهران درباره خرید بلیت مترو با کد ملی نیز گفت: در ستاد کرونا اعلام کردند ۸۰ درصد از ناقلان کووید مثبت حرکت می کنند و حرکت اینها باعث انتشار آلودگی می شود.

به گفته وی، کد ملی برای شناسایی اینها بود یکی از جاها که امکان انتشار دارد ایستگاه های مترو و اتوبوس بود و این یکی از راه هایش بود.

حناچی خاطرنشان کرد: در مورد افغان ها و همسایگان مهاجر این بحث وارد است و اما بلیت فروشی تک سفره متوقف نیست و می توانند از آن استفاده کنند.

وی درباره حمایت شهرداری از جشنواره فیلم فجر، نیز گفت: جشنواره فجر فرصتی است که تولیدات سینمایی و هنری ایران بسط یابد و این فرصتی ملی و حاکمیتی است و ما در شهرداری تهران سعی می کنیم از آن حمایت کنیم.

به گفته وی، مثل شهرداری های سایر کشورها حتی در برخی جاها متولی اصلی هستند ولی ما اینجا متولی نیستیم ولی بستر را فراهم می کنیم.

حناچی تاکید کرد: ما در مورد رعایت حقوق شهروندی و آپارتمان نشینی و آلودگی و ترافیک هم کلیپ سازی می کنیم و در جشنواره منتشر می شود.

حناچی اظهار داشت: اگر می خواستیم این را برای انتشار سفارش دهیم گران تر بود. این کار را پارسال و امسال انجام دادیم.

به گفته وی، خوشبختانه کاری که در سال گذشته حمایت کردیم، فیلم خورشید بود که یکی از کاندیداهای اسکار بود.

رتبه تهران در هوشمندی، سه پله بهتر شده است

شهردار تهران درباره هوشمند شدن پایتخت، گفت: ما تلاش ویژه برای رنکینگ تهران کرده ایم؛ شرایط کرونا هم  این را فراهم تر کرده است.
وی تصریح کرد: بستر زیرساخت فضای دیجیتال و مجازی تهران خیلی قوی است؛ جی آی اس تهران یکی از اولین هاست و پایه خوبی فراهم شده و تلاش کرده ایم خیلی از خدمات را به آن ببریم.

به گفته حناچی، «تهران من»، سرویس هایی را در خود آورده و تلاش کرده است که از این طریق به کاهش سفرهای درون شهری تاثیر بگذارد و ما تاکنون رده هوشمند بودنمان سه رتبه بهتر شده است و تلاش می کنیم هوشمند بودن تهران را در رنکینگ قرار دهیم.

 در آزمون دستیاری شهرداری، ۲۴۰ نفر جذب شدند

حناچی، درباره آزمون دستیاری شهرداری تهران، گفت: این آزمون بعد از مدت ها برگزار شد و ادامه هم خواهد یافت؛ ۲ هزار و خرده ای نفر رقابت کردند تا ۲۴۰ دستیار جذب شوند.

به گفته وی؛ این افراد یازده مصاحبه تخصصی هم داشتند؛ الان هم جذب شده اند و یکی یکی در حوزه های مختلف به کار گیری می شوند.

شهردار تهران ادامه داد: تلاش کردیم که بهترین ها را جذب کنیم و سهمیه ای هم قرار نبود برای اینها در نظر گرفته شود.

به گفته وی، در فراخوان بعدی که با هماهنگی معاونت نیروی انسانی ریاست جمهوری برگزار می کنیم ضوابط قانونی را برای آن اعمال خواهیم کرد.

دلایل تعطیلی سامانه ۱۸۸۸ در روزهای پنج‌شنبه و جمعه

شهردار تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر تعطیلی سامانه ۱۸۸۸ در روزهای پنجشنبه و جمعه نیز گفت: رسیدگی به شکایات و اقدامات عاجل از طریق سامانه ۱۳۷ انجام می‌شود و پس از آن اگر محقق نشد شکایت با ۱۸۸۸ صورت می‌گیرد.

وی درباره لایحه عوارض از پل‌ها و اتوبان‌ها گفت:‌در دنیا بسیاری از کشورها از جمله کوالالامپور از این قضیه استفاده می‌کند که توسط بخش خصوصی اجرا می‌شود ولی اجرای این قضیه در شهرها در کشور به راحتی امکانپذیر نیست مگر پروژه خاصی مانند پروژه اتوبان تهران ـ شمال انجام شود.

به گفته حناچی، به طور کلی در این زمینه برنامه‌ای نداریم و اگر در آینده پروژه مشابه اتوبان تهران ـ شمال باشد شاید عوارضی اخذ شود.

شهردار تهران درباره موضوع ساخت و ساز در جماران نیز گفت: منع ارتفاع در جماران طرحی برای‌ آن توسط یکی از دانشگاه‌ها انجام شد که از طرح‌های قبلی بهتر بود و حتی کریدور بصری نیز در این راستا در نظر گرفته شد و برای همه پلاک‌ها تعیین تکلیف شده است.

وی تاکید کرد: عمده بحث در مورد یک پلاک بود که رأی دیوان عدالت دارد و شامل همه طرح نیست و در حال پیگیری خواهد بود.

کاهش حدود دو هزار تنی زباله، با اجرای طرح کاپ

شهردار تهران با اشاره به اهمیت طرح کاپ نیز گفت: طرح جامع پسماند تهران و طرح کاپ با این هدف است که زباله کمتری تولید و حمل شود و حداقل ممکن دفن شود.

وی اظهار داشت: جهت گیری عمومی ما درست است روزی که شهرداری را دست گرفتیم روزی ۷ هزار تن زباله حمل می شد؛ الان با ایستگاه های تفکیک زباله خیلی از زباله ها حمل نمی شوند و زباله های ساختمانی جداگانه حمل می شود.

حناچی تاکید کرد: الان میزان حمل ما به ۵۳۰۰ تن رسیده ولی به نظر من جهت گیری ما درست است؛ در زمینه آموزش و همراهی مردم مشکلات زیادی هست که روش هایی که بتوانیم از سرمایه های اجتماعی دارای نقص هستند که پیگیری می شود این کار انجام شود. ایستگاه های میانی هم توسعه یافته است.

شهرداری تهران از شرکت‌های سرمایه‌گذار برای توسعه دوچرخه‌سواری استقبال می‌کند

وی درباره توسعه حمل ونقل های پاک در پایتخت گفت: دوچرخه یک مود حمل و نقل است و قابل قیاس با مترو نیست ولی کم هزینه ترین نوع حمل و نقل است، ما مثل هلند نیستیم که استفاده از دوچرخه ۲۷ درصد باشد، ما زیر یک درصد هستیم ولی می توانیم تصور کنیم اگر کسی برای محل کار با دوچرخه برود بسیار تاثیرگذار باشد.

شهردار تهران ادامه داد: ما این را مطرح کردیم و تلاش کردیم آن را تبلیغ کنیم و شرکتی هم پیشنهادی داد که در قالب سرمایه گذاری مورد توجه قرار گرفت لازم نیست تنها یک شرکت باشد اگر پیشنهادهای دیگری باشد از آن استقبال می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: موتورها در سطح شهر را تبدیل به یک کمپین کردیم تا آنها که تخلف کنند مجبور به اعمال قانون برای سایر موتوری ها کنند. ما باید فضا را طوری کنیم که موتورسواران هم مثل بقیه دیگر راکبان وسایط حمل و نقل عمومی رعایت قانون کنند و همه باید کمک کنند.

حناچی یادآور شد: موتورسواران باید قانون را رعایت کنند موتور در حال حاضر وسیله ای برای دور زدن قانون است که باید جلوی آن گرفته شود.